Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Meadow road
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29467
Kuřim FC Beránci
4-3-1-2 Tactiek Berry
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
De Battista rent richting de bal. De Battista passt de bal zonder na te denken. Martir is nu in balbezit. Martir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Vandíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandíček geeft een lange en hoge pass. Scheubeck kopt de bal weg. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De Battista rent richting de bal. De Battista probeert naar een medespeler te passen. Martir is nu in balbezit. Martir haalt uit met een fantastische trap. Lynge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 1:0

15e minuut.
Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki geeft een lange en hoge pass. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard geeft een lange en hoge pass. Martir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 2:0

27e minuut.
Scheubeck rent richting de bal. Scheubeck geeft een lange en hoge pass. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogdan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 3:0

29e minuut.
De Battista passt de bal zonder na te denken. Martir rent richting de bal. Domaradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir onderschept slim de pass. Martir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dân onderschept slim de pass. Dân geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janosch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martir kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 4:0

40e minuut.
Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losna met een snelle inworp. Gerrard geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vandíček onderschept slim de pass. Vandíček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fujdiar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerrard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 41%, Beránci 59%.
Kuřim FC - Beránci 4:0

51e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović passt de bal zonder na te denken. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 4:1

56e minuut.
Fujdiar onderschept slim de pass. Fujdiar geeft een lange en hoge pass. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Janosch rent richting de bal. Janosch met een sublieme pass. Losna rent richting de bal. Losna geeft de bal voor. Martir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 5:1

65e minuut.
Gerrard kopt de bal weg. Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki geeft de bal voor. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Casellas bokst de bal weg. Daar is Scheubeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dân geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdan met de inworp. De Battista is nu in balbezit. De Battista geeft de bal voor. Lynge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Martir is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 6:1

79e minuut.
Vandíček heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard speelt de bal door. De Battista is nu in balbezit. De Battista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bùi Bình controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Janosch neemt vlug de vrije trap. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Beránci 7:1

89e minuut.
Martir passt de bal met de wreef. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Battista raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 45%, Beránci 55%.
Kuřim FC - Beránci 7:1