Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Beránci
lenka 1 Tactiek Berry
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Goleśniewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Červ de bal. Turchi rent richting de bal. Turchi schiet op doel. Barbarič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Beránci 1:0

7e minuut.
Vandíček is nu in balbezit. Vandíček geeft een hoge lob. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś draait met de bal, schiet en ... Kłus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Goleśniewski probeert naar een medespeler te passen. Plag is nu in balbezit. Plag passt de bal zonder na te denken. Turchi is nu in balbezit. Turchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Forbes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vandíček de bal. Vandíček passt de bal met de wreef. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Plag verovert de bal door een tackle van achteren. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleśniewski passt de bal met de wreef. Turchi rent richting de bal. Turchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Kłus is nu in balbezit. Karyś onderschept slim de pass. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Brassey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Turchi rent richting de bal. Daar is Turchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Barbarič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Lazović is nu in balbezit. Tobin speelt de bal door. Plag rent richting de bal. Plag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hubchev geeft de bal voor. Plag kopt de bal weg. Daar is Turchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchi draait met de bal, schiet en ... Barbarič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Beránci 2:0

33e minuut.
Plag onderschept slim de pass. Plag passt de bal met de wreef. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Beránci 3:0

36e minuut.
Karyś is nu in balbezit. Karyś passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Červ de bal onder controle te krijgen. Turchi rent richting de bal. Turchi draait met de bal, schiet en ... Barbarič bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Goleśniewski met een snelle inworp. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plag raakt geblesseerd tijdens het duel. Plag neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 44%, Beránci 56%.
Lenka Karviná - Beránci 3:0

54e minuut.
Lazović geeft een hoge lob. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lazović verovert de bal door een tackle van achteren. Lazović passt de bal zonder na te denken. Karyś rent richting de bal. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Kłus probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vandíček met de inworp. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft een lange en hoge pass. Karyś krijgt zijn hoofd ertegen. Brassey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kłus geeft een hoge lob. Domaradzki kopt de bal weg. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Turchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plag rent richting de bal. Plag draait met de bal, schiet en ... Barbarič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Beránci 4:0

79e minuut.
Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Goleśniewski geeft een lange en hoge pass. Turchi rent richting de bal. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Barbarič probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turchi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Beránci 5:0

86e minuut.
Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti passt de bal met de wreef. Plag speelt de bal door. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 61%, Beránci 39%.
Lenka Karviná - Beránci 5:0