Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Vrbov Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20000
Vrbov Hull Sweeper
541 Tactiek Chicken wings
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Fornůsek met een sublieme pass. Bruncvík geeft een lange en hoge pass. Strož rent richting de bal. Strož draait met de bal, schiet en ... Fornůsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Hull Sweeper 0:1

19e minuut.
Herzig onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Špíček met een snelle inworp. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strož is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Hull Sweeper 0:2

22e minuut.
Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka geeft de bal voor. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák geeft een hoge lob. Strož maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bruncvík rent richting de bal. Derka speelt de bal door. Špíček is nu in balbezit. Špíček geeft een hoge lob. Lajdák springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Hull Sweeper 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 63%, Hull Sweeper 37%.
Vrbov - Hull Sweeper 0:3

58e minuut.
Derka met een sublieme pass. Bruncvík geeft een lange en hoge pass. Lajdák rent richting de bal. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Fornůsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Hull Sweeper 0:4

60e minuut.
Arconada onderschept slim de pass. Arconada speelt de bal door. Lauersen rent richting de bal. Waldack bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Špíček is nu in balbezit. Špíček geeft de bal voor. Arconada onderschept slim de pass. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Frakiewicz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Špíček zal de hoekschop nemen. Lajdák springt en kopt de bal. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Struha onderschept slim de pass. Struha geeft de bal voor. Lajdák kopt de bal weg. Strož rent richting de bal. Strož haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Strož kopt de bal weg. Frakiewicz controleert de bal met de borst. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Schulz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serra is nu in balbezit. Derka onderschept slim de pass. Derka geeft de bal voor. Lajdák springt en kopt de bal. Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bruncvík kopt de bal weg. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka geeft een hoge lob. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák schiet op doel. Fornůsek bokst de bal weg.

89e minuut.
Lauersen geeft een hoge lob. Medvecký geeft een lange en hoge pass. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák onderschept slim de pass. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 63%, Hull Sweeper 37%.
Vrbov - Hull Sweeper 0:4