Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Berry Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19533
Beránci Red Dragons
Berry Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
54 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 24.3
solide Schieten zwak
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Forbes is nu in balbezit. Forbes met een sublieme pass. Giannelli met een sublieme pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. Nezbuda probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mathis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mathis niet meer kan verder spelen. Matonoha komt het veld opgelopen. Vandíček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bùi Bình springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 1:0

7e minuut.
Forbes speelt de bal door. Daar is Kočárník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Matonoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Červ geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình kopt de bal weg. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. Matonoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Kočárník trapt de bal weg van het doel. Forbes speelt de bal door. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Herlambang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Matonoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Forbes rent richting de bal. Forbes passt de bal in één keer door. Giannelli met een sublieme pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Brachini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nezbuda de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandíček neemt de hoekschop. Bùi Bình maakt een snoekduik en kopt de bal. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Brachini rent richting de bal. Brachini geeft een hoge lob. Strineka probeert de bal aan de voet te houden. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Matonoha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 2:0

28e minuut.
Bùi Bình geeft de bal voor. Matonoha met een sublieme pass. Vandíček kopt de bal weg. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Matonoha met een harde bal richting middenveld. Vandíček kopt de bal weg. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 3:0

31e minuut.
Truchanowski rent richting de bal. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts geeft een hoge lob. Skokan heeft problemen om de bal te vangen. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Kočárník de bal. Herlambang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Matonoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 4:0

37e minuut.
Inworp. Vandíček met de inworp. Forbes speelt de bal door. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nezbuda kopt de bal weg. Giannelli rent richting de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal in één keer door. Nezbuda heeft problemen om de bal te vangen. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 5:0

44e minuut.
Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Bùi Bình schiet op doel. Kočárník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giannelli zal de hoekschop nemen. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 23%, Red Dragons 77%.
Beránci - Red Dragons 6:0

46e minuut.
Truchanowski heeft problemen om de bal te vangen. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Strineka speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giannelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lazović passt de bal zonder na te denken. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal met de wreef. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Skokan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vandíček met een snelle inworp. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes geeft de bal voor. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kočárník de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 7:0

52e minuut.
Domaradzki geeft een hoge lob. Herlambang kopt de bal weg. Bùi Bình probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Skokan de bal. Vandíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandíček met een sublieme pass. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Poetsch heeft problemen om de bal te vangen. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal in één keer door. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 8:0

60e minuut.
Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Nezbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini onderschept slim de pass. Brachini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 9:0

66e minuut.
Bùi Bình geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Kočárník met een harde bal richting middenveld. Lazović met een sublieme pass. Brachini is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 10:0

70e minuut.
Vandíček rent richting de bal. Vandíček geeft een lange en hoge pass. Kočárník heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 11:0

71e minuut.
Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Lazović speelt de bal door. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 12:0

73e minuut.
Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình geeft een lange en hoge pass. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel. Matonoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Giannelli geeft de bal voor. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli geeft de bal voor. Matonoha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 13:0

77e minuut.
Vandíček speelt de bal door. Brachini probeert de bal aan de voet te houden. Lazović met een sublieme pass. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Forbes geeft een hoge lob. Bùi Bình rent richting de bal. Nezbuda rent richting de bal. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 14:0

80e minuut.
Forbes met een sublieme pass. Daar is Lazović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazović passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Matonoha bokst de bal weg. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mangabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangabeira passt de bal zonder na te denken. Lazović met een sublieme pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Giannelli geeft een hoge lob. Brachini rent richting de bal. Skokan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skokan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Forbes is nu in balbezit. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Forbes passt de bal zonder na te denken. Vandíček rent richting de bal. Vandíček probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ... Matonoha bokst de bal weg. Brachini rent richting de bal. Brachini geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Red Dragons 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 16%, Red Dragons 84%.
Beránci - Red Dragons 15:0