Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:47
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Eden
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 0
SK_SLAVIA_PRAHA Alverca Futebol Clube
sks_4obranci Tactiek nouze
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 51.1
matig Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen uitstekend


3e minuut.
García Arambillet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nygaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kutil de bal. Kutil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kutil kopt de bal weg. Daar is Baldvinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duggan rent richting de bal. Baldvinsson onderschept slim de pass. Baldvinsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:1

9e minuut.
Baldvinsson onderschept slim de pass. Kutil geeft de bal voor. Hanysek kopt de bal weg. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Klepczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Franěk heeft problemen om de bal te vangen. García Arambillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Franěk verovert de bal door een tackle van achteren. Franěk geeft een lange en hoge pass. Hanysek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nygaard geeft een hoge lob. Baldvinsson kan de bal niet met de borst controleren. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kutil verovert de bal door een tackle van achteren. Kutil geeft een hoge lob. Baldvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldvinsson haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:2

26e minuut.
Vainiopää geeft een hoge lob. Duggan heeft problemen om de bal te vangen. Baldvinsson rent richting de bal. Baldvinsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:3

27e minuut.
Nikiel met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert deguisti de bal onder controle te krijgen. Bubeníček met een sublieme pass. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel rent richting de bal. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:4

35e minuut.
Nygaard probeert naar een medespeler te passen. Nikiel rent richting de bal. Baldvinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldvinsson haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:5

36e minuut.
Nygaard rent richting de bal. Nygaard passt de bal zonder na te denken. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Klepczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:6

41e minuut.
Kutil verovert de bal door een tackle van achteren. Kutil probeert naar een medespeler te passen. Nygaard is nu in balbezit. Nygaard geeft de bal voor. Hanysek krijgt zijn hoofd ertegen. Klepczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 74%, Alverca Futebol Clube 26%.
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:6

50e minuut.
Veronesi probeert naar een medespeler te passen. Nygaard heeft problemen om de bal te vangen. Nygaard met een sublieme pass. Baldvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldvinsson draait met de bal, schiet en ... Klepczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Klepczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:7

53e minuut.
Daar is Nygaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygaard geeft de bal voor. Daar is Hanysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kutil passt de bal met de wreef. Duggan is nu in balbezit. Baldvinsson onderschept slim de pass. Baldvinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:8

60e minuut.
Franěk rent richting de bal. Franěk geeft de bal voor. Otamendi probeert de bal aan de voet te houden. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nygaard controleert de bal met de borst. Nygaard geeft de bal voor. Baldvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldvinsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:9

66e minuut.
Slaninka is nu in balbezit. Slaninka geeft de bal voor. Vainiopää probeert de bal aan de voet te houden. Misić is nu in balbezit. Misić draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nygaard heeft problemen om de bal te vangen. Nygaard geeft de bal voor. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek schiet op doel. Klepczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:10

69e minuut.
Kutil geeft de bal voor. Daar is Otamendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franěk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franěk draait met de bal, schiet en ... Klepczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:11

84e minuut.
Nygaard geeft een lange en hoge pass. Baldvinsson kopt de bal weg. Nygaard heeft problemen om de bal te vangen. Nygaard geeft de bal voor. Hanysek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 77%, Alverca Futebol Clube 23%.
SK_SLAVIA_PRAHA - Alverca Futebol Clube 0:11