Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HNĚVOTÍN FC Sysldorf
hara kiri Tactiek 2.pokus
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 49.6
uitstekend Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Jarolímek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sava. Jarolímek raakt geblesseerd tijdens het duel. Sak met een snel genomen vrije trap. Stenka kopt de bal weg. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava is nu in balbezit. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles draait met de bal, schiet en ... Maradiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Soulié zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Njeguš rent richting de bal. Foukaras verovert de bal door een tackle van achteren. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel. Maradiaga bokst de bal weg.

6e minuut.
Menijes geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jarolímek stond buitenspel. Czerkawski neemt vlug de vrije trap. Bowles rent richting de bal. Bowles schiet op doel. Maradiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Muić passt de bal in één keer door. Váraljai rent richting de bal. Kleszczewski rent richting de bal. Váraljai verovert de bal door een tackle van achteren. Váraljai draait met de bal, schiet en ... del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gandía geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muić met een snelle inworp. Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Njeguš geeft een lange en hoge pass. del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Krych passt de bal in één keer door. Foukaras rent richting de bal. Foukaras geeft de bal voor. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Krych raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalfupange komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kleszczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarolímek rent richting de bal. Megrelishvili rent richting de bal. Jarolímek verovert de bal door een tackle van achteren. Jarolímek schiet op doel. del Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bowles is nu in balbezit. Menijes begaat een overtreding. Bowles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menijes speelt de bal door. Gandía komt bij de bal en schiet. Maradiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Megrelishvili is nu in balbezit. Váraljai onderschept slim de pass. Váraljai passt de bal zonder na te denken. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap. del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gandía geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Njeguš is nu in balbezit. Njeguš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HNĚVOTÍN 59%, FC Sysldorf 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC HNĚVOTÍN - FC Sysldorf 0:0

46e minuut.
Menijes passt de bal zonder na te denken. Sak speelt de bal door. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek schiet op doel. del Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Sysldorf 1:0

52e minuut.
Kivikas onderschept slim de pass. Foukaras onderschept slim de pass. Foukaras speelt de bal door. Klungelig pakt Bowles de bal. Bowles draait met de bal, schiet en ... Maradiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerkawski neemt de hoekschop. Maradiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski is nu in balbezit. Váraljai verovert de bal door een tackle van achteren. Váraljai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Sysldorf 2:0

63e minuut.
Sak kan de bal niet met de borst controleren. Sak passt de bal zonder na te denken. Soulié met een sublieme pass. Klungelig pakt Váraljai de bal. Váraljai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Njeguš rent richting de bal. Stenka verovert de bal door een tackle van achteren. Stenka speelt de bal door. Bowles is nu in balbezit. Menijes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Njeguš probeert naar een medespeler te passen. Jarolímek rent richting de bal. Gandía is nu in balbezit. Jarolímek onderschept slim de pass. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap. del Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Njeguš probeert naar een medespeler te passen. Gandía is nu in balbezit. Váraljai onderschept slim de pass. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap. del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kivikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivikas geeft een lange en hoge pass. Bowles kopt de bal weg. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalfupange rent richting de bal. Kalfupange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Njeguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Njeguš geeft een lange en hoge pass. Muić is nu in balbezit. Muić geeft de bal voor. Jarolímek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sava stond buitenspel. Njeguš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Megrelishvili heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sak onderschept slim de pass. Sak geeft een hoge lob. Gandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek onderschept slim de pass. Jarolímek schiet op doel. del Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kleszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Váraljai rent richting de bal. Váraljai passt de bal zonder na te denken. Gandía heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek draait met de bal, schiet en ... del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Seyirten kopt de bal weg. Daar is Muić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muić passt de bal zonder na te denken. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai draait met de bal, schiet en ... del Campo bokst de bal weg.

87e minuut.
Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Maradiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Sysldorf 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HNĚVOTÍN 31%, FC Sysldorf 69%.
FC HNĚVOTÍN - FC Sysldorf 2:1