Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prague team ! eXtreme sports !
Xaomi Tactiek ZAS JEDNA NOVÁ
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Miranyan rent richting de bal. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu speelt de bal door. Kulich is nu in balbezit. Kulich schiet op doel. Guc bokst de bal weg.

11e minuut.
Horčica geeft de bal voor. Vojta kopt de bal weg. Klungelig pakt Ippoliti de bal. Kulich is nu in balbezit. Kulich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Horčica passt de bal met de wreef. Miranyan rent richting de bal. Goujon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulich verovert de bal door een tackle van achteren. Kulich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ohera rent richting de bal. Ohera passt de bal zonder na te denken. Ippoliti is nu in balbezit. Kulich verovert de bal door een tackle van achteren. Kulich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Osmochescu geeft de bal voor. Piwoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojta rent richting de bal. Vojta haalt uit met een fantastische trap. Guc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - ! eXtreme sports ! 0:1

44e minuut.
Pelej bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piwoński de bal. Vojta is nu in balbezit. Vojta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 70%, ! eXtreme sports ! 30%.
Prague team - ! eXtreme sports ! 0:1

52e minuut.
Piwoński is nu in balbezit. Vojta verovert de bal door een tackle van achteren. Vojta probeert naar een medespeler te passen. Kulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Wilson de bal onder controle te krijgen. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta haalt uit met een fantastische trap. Kulich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - ! eXtreme sports ! 0:2

74e minuut.
Czagala kopt de bal weg. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horčica krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Wilson onderschept slim de pass. Inworp. Osmochescu met de inworp. Ohera is nu in balbezit. Ohera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmochescu geeft de bal voor. Vojta rent richting de bal. Vojta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 66%, ! eXtreme sports ! 34%.
Prague team - ! eXtreme sports ! 0:2