Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: KLABZUBOVA ARENA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 23101
KLABZUBOVA 11 FC Sysldorf
433 útok Tactiek 2.pokus
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 48.9
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft de bal voor. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Todorinski krijgt zijn hoofd ertegen. del Campo bokst de bal weg. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... del Campo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 1:0

4e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman geeft een lange en hoge pass. Todorinski kan de bal niet met de borst controleren. Ruz rent richting de bal. Ruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha passt de bal met de wreef. Merényi rent richting de bal. Merényi draait met de bal, schiet en ... del Campo bokst de bal weg.

5e minuut.
Megrelishvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa met een snelle inworp. Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha geeft de bal voor. del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merényi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 2:0

11e minuut.
Todorinski met een sublieme pass. Daar is Merényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merényi passt de bal in één keer door. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 3:0

13e minuut.
Festeggiato passt de bal zonder na te denken. Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal met de wreef. Merényi is nu in balbezit. Merényi schiet op doel. del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Festeggiato is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Festeggiato met de inworp. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Ruz krijgt zijn hoofd ertegen. del Campo bokst de bal weg. Merényi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 4:0

39e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Merényi draait met de bal, schiet en ... del Campo bokst de bal weg. Daar is Todorinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorinski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Coelho Rocha speelt de bal door. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato speelt de bal door. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 35%, FC Sysldorf 65%.
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 4:0

46e minuut.
Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi is nu in balbezit. Gandía is nu in balbezit. Merényi onderschept slim de pass. Merényi schiet op doel. del Campo bokst de bal weg.

47e minuut.
Festeggiato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ferrer de bal onder controle te krijgen. Todorinski springt en kopt de bal. del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. del Campo speelt de bal door. Furman kopt de bal weg. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato geeft de bal voor. Todorinski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ferrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Merényi passt de bal in één keer door. Todorinski met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een hoge lob. Ruz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Coelho Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho Rocha passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Todorinski rent richting de bal. Todorinski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merényi krijgt zijn hoofd ertegen. del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
del Campo probeert naar een medespeler te passen. Coelho Rocha kopt de bal weg. Festeggiato probeert naar een medespeler te passen. Todorinski rent richting de bal. Todorinski schiet op doel. del Campo bokst de bal weg. Merényi rent richting de bal. Merényi haalt uit met een fantastische trap. del Campo bokst de bal weg.

61e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Todorinski kopt de bal weg. Merényi kan de bal niet met de borst controleren. Merényi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Gandía geeft de bal voor. Festeggiato kopt de bal weg. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel. del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Merényi kopt de bal weg. Daar is Megrelishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandía rent richting de bal. Gandía geeft een hoge lob. Merényi probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Coelho Rocha geeft de bal voor. Daar is Stenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz schiet op doel. del Campo bokst de bal weg.

77e minuut.
Todorinski rent richting de bal. Kleszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kleszczewski geeft een lange en hoge pass. Furman geeft een lange en hoge pass. Merényi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Daar is Megrelishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorinski is nu in balbezit. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel. del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... del Campo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 5:0

87e minuut.
Furman kopt de bal weg. Coelho Rocha probeert naar een medespeler te passen. Festeggiato met een sublieme pass. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ferrer controleert de bal met de borst. Todorinski rent richting de bal. Todorinski passt de bal in één keer door. Ruz rent richting de bal. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 29%, FC Sysldorf 71%.
KLABZUBOVA 11 - FC Sysldorf 5:0