Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Tichonice F.C. TJ Chvojkovice-Brod
Nexia Tactiek novinka
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 38.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Gentier met een sublieme pass. Andrellis rent richting de bal. Met opzet legt Vascu zijn tegenspeler op de grond. Vascu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Önal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrellis met de inworp. Písecký is nu in balbezit. Písecký haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Monterroso onderschept slim de pass. Monterroso geeft de bal voor. Inworp. Andrellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Písecký geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křepelka passt de bal zonder na te denken. Andrellis probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică speelt de bal door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Cărănică de bal. Cărănică met een sublieme pass. Woan rent richting de bal. Woan geeft een lange en hoge pass. Vâlcu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Křepelka geeft de bal voor. Woan rent richting de bal. Woan geeft de bal voor. Vâlcu springt en kopt de bal. Gentier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kwaśnik passt de bal met de wreef. Gardocki probeert de bal aan de voet te houden. Křepelka is nu in balbezit. Kelich onderschept slim de pass. Kelich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cărănică speelt de bal door. Andrellis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Monterroso de bal. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 1:0

24e minuut.
Trung Tuấn met een sublieme pass. Kelich is nu in balbezit. Vâlcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vâlcu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mishaxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mishaxhiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrellis de bal. Andrellis geeft een hoge lob. Písecký maakt een snoekduik en kopt de bal. Gentier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Woan rent richting de bal. Woan heeft problemen om de bal te vangen. Woan probeert naar een medespeler te passen. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 2:0

36e minuut.
Kwaśnik kopt de bal weg. Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis geeft de bal voor. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso geeft een lange en hoge pass. Mishaxhiu kopt de bal weg. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Woan rent richting de bal. Woan met een sublieme pass. Písecký heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Gentier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 31%, TJ Chvojkovice-Brod 69%.
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrellis met de inworp. Chiape speelt de bal door. Cărănică geeft de bal voor. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Gentier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Andrellis met een sublieme pass. Cărănică rent richting de bal. Cărănică speelt de bal door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 4:0

50e minuut.
Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Gentier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 5:0

56e minuut.
Woan rent richting de bal. Woan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Gentier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Monterroso geeft de bal voor. Inworp. Andrellis met de inworp. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Vâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gentier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Andrellis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mishaxhiu de bal. Mishaxhiu speelt de bal door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Gentier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Písecký is nu in balbezit. Jojić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Písecký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vâlcu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yapari de bal. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sahilli geeft een lange en hoge pass. Woan bereikt de bal nog maar net als eerste. Woan passt de bal in één keer door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jojić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică met een snelle inworp. Woan geeft de bal voor. Písecký springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 23%, TJ Chvojkovice-Brod 77%.
Slavia Tichonice F.C. - TJ Chvojkovice-Brod 5:0