Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLABZUBOVA 11 Prague team
433 útok Tactiek Xaomi
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 51.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Festeggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Festeggiato passt de bal in één keer door. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Todorinski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ippoliti passt de bal zonder na te denken. Bielik is nu in balbezit. Hogan begaat een overtreding. Hogan krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Wilson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blanc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilson onderschept slim de pass. Todorinski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 1:0

13e minuut.
Hogan is nu in balbezit. Hogan geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilson de bal. Blanc rent richting de bal. Blanc draait met de bal, schiet en ... Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sosa neemt de hoekschop. Todorinski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ippoliti geeft een hoge lob. Furman kopt de bal weg. Miranyan heeft problemen om de bal te vangen. Sosa geeft een hoge lob. Putscher maakt een snoekduik en kopt de bal. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hogan met de inworp. Festeggiato geeft een lange en hoge pass. Todorinski krijgt zijn hoofd ertegen. Guc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 2:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guc trapt de bal weg. Czagala kopt de bal weg. Bielik is nu in balbezit. Bielik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ... Ruiz Otxoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 2:1

24e minuut.
Ippoliti rent richting de bal. Todorinski verovert de bal door een tackle van achteren. Todorinski passt de bal zonder na te denken. Putscher rent richting de bal. Putscher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Putscher rent richting de bal. Putscher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Todorinski de bal. Todorinski schiet op doel. Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 3:1

27e minuut.
Blanc met een sublieme pass. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher passt de bal in één keer door. Blanc is nu in balbezit. Blanc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Todorinski de bal onder controle te krijgen. Ippoliti is nu in balbezit. Festeggiato met een sublieme pass. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski verovert de bal door een tackle van achteren. Putscher rent richting de bal. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 37%, Prague team 63%.
KLABZUBOVA 11 - Prague team 3:1

55e minuut.
Piwoński probeert naar een medespeler te passen. Goujon met een sublieme pass. Kafara is nu in balbezit. Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft de bal voor. Hogan geeft een hoge lob. Todorinski springt en kopt de bal. Guc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 4:1

73e minuut.
Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher begaat een overtreding. Putscher krijgt een gele kaart. Bielik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bielik kan niet meer verder spelen. Grillo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Todorinski rent richting de bal. Putscher rent richting de bal. Putscher haalt uit met een fantastische trap. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Todorinski krijgt zijn hoofd ertegen. Guc speelt de bal door. Caroço kopt de bal weg. Grillo is nu in balbezit. Grillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Ippoliti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Grillo passt de bal met de wreef. Czagala is nu in balbezit. Czagala probeert naar een medespeler te passen. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 4:2

80e minuut.
Klungelig pakt Todorinski de bal. Todorinski passt de bal in één keer door. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Blanc springt en kopt de bal. Guc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Festeggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Festeggiato geeft een hoge lob. Putscher rent richting de bal. Putscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Prague team 5:2

87e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Ippoliti kan de bal niet met de borst controleren. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 38%, Prague team 62%.
KLABZUBOVA 11 - Prague team 5:2