Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Tichonice F.C. FC Sysldorf
Nexia Tactiek 2.pokus
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Woan is nu in balbezit. Klungelig pakt Woan de bal. Woan schiet op doel. del Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kleszczewski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 1:0

7e minuut.
Mishaxhiu passt de bal in één keer door. Woan bereikt de bal nog maar net als eerste. Woan met een sublieme pass. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 2:0

15e minuut.
Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde probeert naar een medespeler te passen. Woan heeft problemen om de bal te vangen. Woan geeft een lange en hoge pass. Paal!

23e minuut.
Foukaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škroup bereikt de bal nog maar net als eerste. Škroup geeft een lange en hoge pass. Písecký is nu in balbezit. Písecký draait met de bal, schiet en ... del Campo bokst de bal weg.

28e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Krych is nu in balbezit. Andrellis begaat een overtreding. Andrellis krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Andrellis passt de bal in één keer door. Woan is nu in balbezit. Woan passt de bal zonder na te denken. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mishaxhiu kopt de bal weg. Andrellis is nu in balbezit. Andrellis passt de bal in één keer door. Písecký is nu in balbezit. Písecký draait met de bal, schiet en ... del Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 42%, FC Sysldorf 58%.
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 2:0

51e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Woan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gandía. Gandía krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Woan geeft de bal voor. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Hezzel ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hezzel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vâlcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vâlcu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 3:0

54e minuut.
Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Foukaras is nu in balbezit. Foukaras passt de bal met de wreef. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tubřík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Conde met de inworp. Woan bereikt de bal nog maar net als eerste. Woan passt de bal in één keer door. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych passt de bal in één keer door. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... del Campo bokst de bal weg. Daar is Písecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Písecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 4:0

70e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... del Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 5:0

71e minuut.
Škroup kopt de bal weg. Andrellis rent richting de bal. Andrellis probeert naar een medespeler te passen. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký geeft een lange en hoge pass. del Campo bokst de bal weg. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 6:0

82e minuut.
Tubřík met een sublieme pass. Vâlcu kopt de bal weg. Woan is nu in balbezit. Daar is Woan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woan schiet op doel. del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Woan rent richting de bal. Woan met een sublieme pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 41%, FC Sysldorf 59%.
Slavia Tichonice F.C. - FC Sysldorf 7:0