Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: WOODFOOT Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17977
WOODFOOT Dragons of Zdenny Boss
WW 2 Tactiek Sharp 6
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten excellent
good Passen adequate
very good Verdedigen good


7e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft een hoge lob. Kubelka kopt de bal weg. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel. Vujovik bokst de bal weg.

8e minuut.
Będziński is nu in balbezit. Będziński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lenzo de bal. Stroe is nu in balbezit. Stroe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kubelka is nu in balbezit. Kubelka passt de bal zonder na te denken. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Cornejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujovik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Şaş probeert de bal met de borst te controleren. Lenzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michalski. Michalski krijgt een gele kaart. Lenzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stroe wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Batatina passt de bal in één keer door. Šplha rent richting de bal. Villavicencio onderschept slim de pass. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Batatina rent richting de bal. Batatina geeft de bal voor. Zdojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Villavicencio kopt de bal weg. Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. Gutarowski maakt een afschuwelijke overtreding. Gutarowski krijgt een gele kaart. Lenzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Batatina met een sublieme pass. Klungelig pakt Šplha de bal. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Vujovik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Stroe heeft problemen om de bal te vangen. Batatina rent richting de bal. Batatina passt de bal in één keer door. Będziński is nu in balbezit. Będziński geeft een hoge lob. Vujovik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Batatina speelt de bal door. Šplha heeft problemen om de bal te vangen. Šplha speelt de bal door. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı speelt de bal door. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 60%, Dragons of Zdenny Boss 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOODFOOT - Dragons of Zdenny Boss 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Arpini de bal. Będziński rent richting de bal. Met opzet legt Arpini zijn tegenspeler op de grond. Będziński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Będziński kan niet meer verder spelen. Mikruta komt het veld opgelopen. Villavicencio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cornejo controleert de bal met de borst. Lenzo rent richting de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Dragons of Zdenny Boss 0:1

49e minuut.
Şaş probeert naar een medespeler te passen. Kubelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka geeft een hoge lob. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kubelka passt de bal met de wreef. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo passt de bal met de wreef. Stroe rent richting de bal. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Vujovik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Dragons of Zdenny Boss 0:2

64e minuut.
Zdojski is nu in balbezit. Arpini rent richting de bal. Zdojski onderschept slim de pass. Vela onderschept slim de pass. Vela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stroe heeft problemen om de bal te vangen. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Aldosa met de inworp. Gutarowski is nu in balbezit. Kubelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gutarowski geeft de bal voor. Irusta bokst de bal weg. Vela is nu in balbezit. Vela schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo met een sublieme pass. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mikruta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lenzo kopt de bal weg. Tysiąc is nu in balbezit. Şaş onderschept slim de pass. Şaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 56%, Dragons of Zdenny Boss 44%.
WOODFOOT - Dragons of Zdenny Boss 0:2