Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE Fc Tichonice
Tomík 4-4-2 Tactiek U3 Upgrade
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 43.4
solid Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Olejník geeft een lange en hoge pass. Yudenich kopt de bal weg. Kilar rent richting de bal. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Fc Tichonice 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Olejník de bal. Olejník geeft een hoge lob. Tetřev kopt de bal weg. Klement geeft een hoge lob. Žilić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yudenich met een sublieme pass. Kilar is nu in balbezit. Šolc rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević geeft de bal voor. Levohradský rent richting de bal. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ... Liszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Fc Tichonice 2:0

25e minuut.
Kırkalmaz met een harde bal richting middenveld. Bulatov kopt de bal weg. Klungelig pakt Matějek de bal. Tatarević rent richting de bal. Tatarević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Maurel passt de bal met de wreef. Žilić is nu in balbezit. Yudenich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yudenich krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tatarević kopt de bal weg. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes passt de bal in één keer door. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. Liszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Maurel de bal. Maurel passt de bal zonder na te denken. Yudenich verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Klement, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klement draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kilar rent richting de bal. Tatarević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matějek. Matějek krijgt een gele kaart. Tatarević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulatov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević haalt uit met een fantastische trap. Liszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 42%, Fc Tichonice 58%.
OPATOVICE - Fc Tichonice 2:0

48e minuut.
Bulnes geeft een lange en hoge pass. Kilar kopt de bal weg. Matějek rent richting de bal. Tatarević verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Bulnes de bal. Bulnes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Matějek de bal onder controle te krijgen. Bulatov geeft de bal voor. Kilar krijgt zijn hoofd ertegen. Liszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Bulatov rent richting de bal. Bulatov speelt de bal door. Bulnes met een sublieme pass. Daar is Tatarević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarević draait met de bal, schiet en ... Liszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šolc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mae de bal. Mae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bulnes geeft een hoge lob. Kilar rent richting de bal. Šolc begaat een overtreding. Šolc krijgt een gele kaart. Kilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Šolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov wilt de vrije trap nemen. Liszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Ogiński onderschept slim de pass. Ogiński geeft een hoge lob. Tatarević kan de bal niet met de borst controleren. Tatarević schiet op doel. Liszek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Melnik verovert de bal door een tackle van achteren. Melnik geeft een hoge lob. Tatarević rent richting de bal. Tatarević draait met de bal, schiet en ... Liszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Fc Tichonice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 29%, Fc Tichonice 71%.
OPATOVICE - Fc Tichonice 3:0