Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx TJ Mokrá Hora
Tactiek UZAVRETA OBRANA
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.8 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Holman geeft een lange en hoge pass. Kofta rent richting de bal. Klíněnka verovert de bal door een tackle van achteren. Klíněnka schiet op doel. Novosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nohavica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viktora komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Třebenický geeft de bal voor. Udržal kopt de bal weg. Beneda rent richting de bal. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Třebenický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eduard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Beneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda probeert naar een medespeler te passen. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:1

15e minuut.
Hirayama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klátič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beneda onderschept slim de pass. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka schiet op doel. Novosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Eduard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kofta. Eduard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holman met een snel genomen vrije trap. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:2

22e minuut.
Bidlo is nu in balbezit. Bidlo geeft de bal voor. Eduard rent richting de bal. Eduard geeft de bal voor. Klíněnka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Udržal is nu in balbezit. Udržal probeert naar een medespeler te passen. Klíněnka met een sublieme pass. Beneda is nu in balbezit. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Novosad bokst de bal weg.

25e minuut.
Jabůrek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diblík de bal. Třebenický is nu in balbezit. Beneda verovert de bal door een tackle van achteren. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Novosad bokst de bal weg. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Novosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jabůrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diblík is nu in balbezit. Klíněnka onderschept slim de pass. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:3

26e minuut.
Klátič rent richting de bal. Klátič passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matula de bal. Jabůrek is nu in balbezit. Jabůrek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hirayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Měrka geeft een lange en hoge pass. Diblík onderschept slim de pass. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... Novosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Novosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Eduard is nu in balbezit. Eduard passt de bal met de wreef. Udržal rent richting de bal. Udržal geeft de bal voor. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen. Novosad bokst de bal weg.

40e minuut.
Bušta rent richting de bal. Bušta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viktora met een snelle inworp. Jabůrek geeft een hoge lob. Novosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:4

45e minuut.
Mrkos geeft een hoge lob. Jabůrek is nu in balbezit. Jabůrek geeft de bal voor. Bušta probeert de bal aan de voet te houden. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen. Novosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 74%, TJ Mokrá Hora 26%.
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:5

50e minuut.
Eduard bereikt de bal nog maar net als eerste. Eduard speelt de bal door. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Novosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mrkos rent richting de bal. Mrkos passt de bal zonder na te denken. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka schiet op doel. Novosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:6

60e minuut.
Beneda is nu in balbezit. Kofta is nu in balbezit. Eduard onderschept slim de pass. Mrkos rent richting de bal. Mrkos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Novosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Diblík passt de bal zonder na te denken. Udržal met een sublieme pass. Bidlo heeft problemen om de bal te vangen. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bidlo rent richting de bal. Beneda verovert de bal door een tackle van achteren. Beneda speelt de bal door. Mrkos is nu in balbezit. Mrkos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jabůrek kopt de bal weg. Mrkos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bušta. Mrkos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udržal wilt de vrije trap nemen. Novosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jabůrek neemt de hoekschop. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen. Novosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:7

74e minuut.
Mrkos rent richting de bal. Mrkos geeft een lange en hoge pass. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... Novosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Holman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eduard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eduard speelt de bal door. Mrkos is nu in balbezit. Mrkos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkos verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkos passt de bal in één keer door. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... Novosad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:8

84e minuut.
Eduard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kofta. Eduard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udržal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klíněnka kopt de bal weg. Beneda rent richting de bal. Beneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:9

87e minuut.
Bidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkos onderschept slim de pass. Mrkos passt de bal met de wreef. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Beneda passt de bal met de wreef. Udržal bereikt de bal nog maar net als eerste. Udržal speelt de bal door. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 70%, TJ Mokrá Hora 30%.
FC Borek Maxx - TJ Mokrá Hora 0:9