Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmen Lukavice FC Boby Brno
Smrtka 3 Tactiek zakladni5
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.2 gemiddelde waardering 57.6
matig Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitmuntend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Qəzənfərov kopt de bal weg. Merle geeft de bal voor. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Sumarna bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Merle zal de hoekschop nemen. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg.

9e minuut.
Bălăcescu kopt de bal weg. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal met de wreef. Caldato geeft een hoge lob. Sutherland maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sumarna trapt de bal weg van het doel. Caldato kopt de bal weg. Trvalka kan de bal niet met de borst controleren. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Trvalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trvalka geeft de bal voor. Inworp. Merle met een snelle inworp. Caldato geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:1

13e minuut.
Trvalka rent richting de bal. Trvalka geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:2

15e minuut.
Caldato is nu in balbezit. Caldato geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:3

17e minuut.
Caldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldato speelt de bal door. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:4

18e minuut.
Caldato onderschept slim de pass. Salazar rent richting de bal. Sutherland is nu in balbezit. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Caldato rent richting de bal. Caldato geeft de bal voor. Klungelig pakt Sutherland de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Merle is nu in balbezit. Merle probeert naar een medespeler te passen. Caldato controleert de bal met de borst. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Bălăcescu passt de bal in één keer door. Długołęcki geeft de bal voor. Trvalka heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland rent richting de bal. Sutherland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Caldato de bal. Caldato probeert naar een medespeler te passen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:6

30e minuut.
Temel passt de bal met de wreef. Caldato rent richting de bal. Caldato passt de bal in één keer door. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mocek speelt de bal door. Kocman is nu in balbezit. Długołęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen. Sumarna bokst de bal weg. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:7

32e minuut.
Mudroch komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Caldato is nu in balbezit. Caldato geeft de bal voor. Salazar kopt de bal weg. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:8

35e minuut.
Temel is nu in balbezit. Merle geeft de bal voor. Trvalka heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Sumarna trapt de bal weg van het doel. Caldato kopt de bal weg. Sutherland is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:9

39e minuut.
Kocman met een sublieme pass. Demjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjan geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bălăcescu rent richting de bal. Caldato geeft de bal voor. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:10

44e minuut.
Caldato is nu in balbezit. Salazar is nu in balbezit. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 75%, FC Boby Brno 25%.
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:11

46e minuut.
Zahurský komt het veld opgelopen. Frantík komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mudroch geeft een hoge lob. Mocek verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een hoge lob. Sutherland springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:12

48e minuut.
Trvalka kan de bal niet met de borst controleren. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Caldato probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Temel geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland rent richting de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Sumarna bokst de bal weg. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:13

56e minuut.
Demjan passt de bal zonder na te denken. Houžvička geeft een hoge lob. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki geeft de bal voor. Sutherland springt en kopt de bal. Sumarna bokst de bal weg. Salazar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Merle passt de bal in één keer door. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:14

60e minuut.
Nepivoda komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Caldato speelt de bal door. Merle rent richting de bal. Merle geeft een hoge lob. Daar is Nepivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Merle geeft de bal voor. Klungelig pakt Sutherland de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Długołęcki controleert de bal met de borst. Długołęcki geeft een hoge lob. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:15

76e minuut.
Merle kopt de bal weg. Klungelig pakt Mocek de bal. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sumarna trapt de bal weg van het doel. Merle kopt de bal weg. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:16

79e minuut.
Trvalka heeft problemen om de bal te vangen. Nepivoda is nu in balbezit. Sutherland rent richting de bal. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:17

80e minuut.
Caldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldato geeft de bal voor. Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Huba heeft problemen om de bal te vangen. Caldato rent richting de bal. Caldato geeft de bal voor. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. Sumarna bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Temel rent richting de bal. Temel geeft een hoge lob. Trvalka controleert de bal met de borst. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Długołęcki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sutherland maakt een snoekduik en kopt de bal. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Caldato passt de bal in één keer door. Nepivoda is nu in balbezit. Trvalka is nu in balbezit. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 72%, FC Boby Brno 28%.
FC Carmen Lukavice - FC Boby Brno 0:17