Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Brno Autofakerovice HC JZD
dvojka Tactiek útočný mrak
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 34.3
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Krupka probeert naar een medespeler te passen. Fantacci geeft een lange en hoge pass. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 1:0

3e minuut.
Daar is Křen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řehák rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dražan ... Strafschop! Řehák raakt geblesseerd tijdens het duel. Řehák legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 2:0

7e minuut.
Zahiu rent richting de bal. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Torda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 3:0

8e minuut.
Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă speelt de bal door. Veturliðason speelt de bal door. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Řehák probeert de bal met de borst te controleren. Řehák passt de bal met de wreef. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason geeft de bal voor. Stănăşilă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Řehák kopt de bal weg. Klungelig pakt Zahiu de bal. Zahiu passt de bal met de wreef. Řehák heeft problemen om de bal te vangen. Řehák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zahiu passt de bal zonder na te denken. Veturliðason rent richting de bal. Veturliðason passt de bal zonder na te denken. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel. Torda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dubourg kopt de bal weg. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă met een sublieme pass. Daar is Řehák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řehák draait met de bal, schiet en ... Torda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zahiu passt de bal met de wreef. Veturliðason met een sublieme pass. Fantacci met een sublieme pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zahiu rent richting de bal. Zahiu passt de bal in één keer door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Torda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 4:0

30e minuut.
Šimák passt de bal in één keer door. Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci passt de bal in één keer door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Torda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Torda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 5:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fantacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Fantacci probeert de bal met de borst te controleren. Fantacci passt de bal in één keer door. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel. Torda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 6:0

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Torda niet meer kan verder spelen. Strach komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Dražan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veturliðason geeft de bal voor. Stănăşilă springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 7:0

44e minuut.
Řehák passt de bal in één keer door. Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason passt de bal met de wreef. Fantacci rent richting de bal. Fantacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Brno 27%, Autofakerovice HC JZD 73%.
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 8:0

46e minuut.
Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Křen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vinklář kopt de bal weg. Veturliðason is nu in balbezit. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fantacci speelt de bal door. Zahiu controleert de bal met de borst. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Vinklář legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stănăşilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Řehák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Strach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 9:0

53e minuut.
Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Křen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jericho kopt de bal weg. Kepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagarde begaat een overtreding. Lagarde krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Vinklář geeft een hoge lob. Slavboj kopt de bal weg. Dubourg geeft de bal voor. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Veturliðason speelt de bal door. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci passt de bal in één keer door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Strach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimák heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 10:0

65e minuut.
Vinklář rent richting de bal. Vinklář geeft een hoge lob. Lagarde kopt de bal weg. Fantacci rent richting de bal. Fantacci geeft de bal voor. Strach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Dražan geeft de bal voor. Dubourg kopt de bal weg. Fantacci speelt de bal door. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Strach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu passt de bal zonder na te denken. Fantacci heeft problemen om de bal te vangen. Fantacci geeft de bal voor. Řehák springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 11:0

74e minuut.
Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason geeft een hoge lob. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel. Strach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dubourg passt de bal met de wreef. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason met een sublieme pass. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... Strach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 12:0

78e minuut.
Pelikán kopt de bal weg. Veturliðason rent richting de bal. Veturliðason passt de bal zonder na te denken. Řehák rent richting de bal. Řehák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dražan de bal. Strach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason passt de bal met de wreef. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... Paal! Krupka heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Strach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Veturliðason speelt de bal door. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šimák de bal. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 13:0

83e minuut.
Zahiu speelt de bal door. Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason passt de bal zonder na te denken. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák draait met de bal, schiet en ... Strach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Veturliðason rent richting de bal. Daar is Veturliðason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Zahiu met de inworp. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci geeft de bal voor. Řehák rent richting de bal. Řehák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Brno 18%, Autofakerovice HC JZD 82%.
Isotopes Brno - Autofakerovice HC JZD 13:0