Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Doubek FC Boby Brno
motti 4-1-2-1-2 Tactiek zakladni5
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 58.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Sutherland is nu in balbezit. Sutherland passt de bal zonder na te denken. Panucia rent richting de bal. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sutherland kopt de bal weg. Klungelig pakt Panucia de bal. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - FC Boby Brno 0:1

39e minuut.
Szafrański onderschept slim de pass. Szafrański geeft een hoge lob. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański geeft een hoge lob. Szafrański maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Berecz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Shmariaho de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zahurský. Shmariaho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shmariaho kan niet meer verder spelen. Śnieżek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Temel passt de bal met de wreef. Merle probeert naar een medespeler te passen. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - FC Boby Brno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 55%, FC Boby Brno 45%.
FC Doubek - FC Boby Brno 0:2

69e minuut.
Inworp. Mudroch komt het veld opgelopen. Hanuška komt het veld opgelopen. Klaus komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Sutherland de bal. Panucia begaat een overtreding. Sutherland raakt geblesseerd tijdens het duel. Zahurský met een snel genomen vrije trap. Mudroch maakt een snoekduik en kopt de bal. Berecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Panucia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panucia geeft een hoge lob. Inworp. Pascoli met een snelle inworp. Zahurský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 48%, FC Boby Brno 52%.
FC Doubek - FC Boby Brno 0:2