Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Atlantis Fc Borusia Nexia
D Tactiek Becko
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten good
good Passen adequate
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Šmach is nu in balbezit. Šmach geeft een hoge lob. Gjaferi heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zaorálek met een sublieme pass. Hořejší probeert naar een medespeler te passen. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Atlantis - Fc Borusia Nexia 0:1

19e minuut.
Šmach is nu in balbezit. Šmach passt de bal met de wreef. Gansloser is nu in balbezit. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ustrnul probeert de bal aan de voet te houden. Hořejší kopt de bal weg. Pulkert speelt de bal door. Lomozník is nu in balbezit. Lomozník draait met de bal, schiet en ... Macora Castillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Atlantis 54%, Fc Borusia Nexia 46%.
FC Atlantis - Fc Borusia Nexia 0:1

51e minuut.
Drtikol bereikt de bal nog maar net als eerste. Drtikol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šmach met een snelle inworp. Fahandizh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Puč onderschept slim de pass. Puč passt de bal in één keer door. Křiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křiček geeft een hoge lob. Macora Castillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Šašek verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh passt de bal met de wreef. Marangao bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangao draait met de bal, schiet en ... Zázvorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Atlantis 35%, Fc Borusia Nexia 65%.
FC Atlantis - Fc Borusia Nexia 0:1