Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5344
Roma AS 1.FK Sokol Batelov
Totti best Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen average


14e minuut.
David rent richting de bal. David passt de bal in één keer door. Matos speelt de bal door. Daar is Minh Ðạt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Ðạt schiet op doel. Cocuzza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. David neemt de hoekschop. Teppers springt en kopt de bal. Cocuzza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - 1.FK Sokol Batelov 0:1

15e minuut.
Teřina passt de bal met de wreef. Daar is Pellicano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellicano met een sublieme pass. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jánský probeert naar een medespeler te passen. Wuytens is nu in balbezit. Wuytens probeert naar een medespeler te passen. Teřina is nu in balbezit. Teřina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kardauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pellicano met een snelle inworp. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles schiet op doel. Rusiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 51%, 1.FK Sokol Batelov 49%.
Roma AS - 1.FK Sokol Batelov 0:1

53e minuut.
Ostrowski passt de bal in één keer door. Pellicano rent richting de bal. Kardauskas begaat een overtreding. Kardauskas krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Pellicano rent richting de bal. Pellicano met een sublieme pass. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rusiecki bokst de bal weg.

79e minuut.
Krúl speelt de bal door. Pellicano rent richting de bal. Sekyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekyra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 51%, 1.FK Sokol Batelov 49%.
Roma AS - 1.FK Sokol Batelov 0:1