Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Sokol Batelov FC Atlantis
Attack Tactiek D
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen very good


6e minuut.
Fahandizh passt de bal in één keer door. Kardauskas rent richting de bal. Kardauskas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marangao de bal. Marangao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Marangao speelt de bal door. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi passt de bal met de wreef. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Rusiecki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Kardauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangao onderschept slim de pass. Marangao passt de bal in één keer door. Gjaferi rent richting de bal. Gjaferi draait met de bal, schiet en ... Rusiecki bokst de bal weg. Daar is Otava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kraják is nu in balbezit. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh passt de bal met de wreef. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi haalt uit met een fantastische trap. Rusiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Matos probeert naar een medespeler te passen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček probeert naar een medespeler te passen. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fahandizh is nu in balbezit. Matos begaat een overtreding. Fahandizh raakt geblesseerd tijdens het duel. Kraják zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gansloser kopt de bal weg. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Pereiro Pérez de bal onder controle te krijgen. Rusiecki probeert naar een medespeler te passen. Kraják kopt de bal weg. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh met een sublieme pass. Gansloser rent richting de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rusiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC Atlantis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Sokol Batelov 68%, FC Atlantis 32%.
1.FK Sokol Batelov - FC Atlantis 0:1

47e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček onderschept slim de pass. Frček passt de bal in één keer door. Gansloser rent richting de bal. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kardauskas rent richting de bal. Marangao onderschept slim de pass. Marangao speelt de bal door. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Marangao rent richting de bal. Marangao passt de bal met de wreef. Kardauskas heeft problemen om de bal te vangen. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frček probeert naar een medespeler te passen. Gjaferi rent richting de bal. Gansloser rent richting de bal. Marangao is nu in balbezit. Marangao schiet op doel. Rusiecki bokst de bal weg. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Gansloser passt de bal in één keer door. Gjaferi rent richting de bal. Gjaferi draait met de bal, schiet en ... Rusiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Frček passt de bal in één keer door. Gansloser rent richting de bal. Gansloser speelt de bal door. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh passt de bal in één keer door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rusiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gjaferi passt de bal zonder na te denken. Gansloser rent richting de bal. Matos begaat een overtreding. Matos krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Gjaferi de bal. Pereiro Pérez rent richting de bal. Gansloser onderschept slim de pass. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rusiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC Atlantis 0:2

89e minuut.
Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Gjaferi rent richting de bal. Gjaferi draait met de bal, schiet en ... Rusiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC Atlantis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Sokol Batelov 80%, FC Atlantis 20%.
1.FK Sokol Batelov - FC Atlantis 0:3