Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Atlantis 1.FK Sokol Batelov
D Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 40.6
average Schieten good
adequate Passen adequate
outstanding Verdedigen average


8e minuut.
Kardauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangao onderschept slim de pass. Marangao passt de bal zonder na te denken. Domes is nu in balbezit. Domes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lascio rent richting de bal. Lascio passt de bal met de wreef. Marangao is nu in balbezit. Marangao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pereiro Pérez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frček met de inworp. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh geeft een hoge lob. Rusiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Atlantis - 1.FK Sokol Batelov 1:0

25e minuut.
Nahlik kopt de bal weg. Marangao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praděd. Marangao raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Atlantis 42%, 1.FK Sokol Batelov 58%.
FC Atlantis - 1.FK Sokol Batelov 1:0

49e minuut.
David met de inworp. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Ðạt. Minh Ðạt krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Frček geeft de bal voor. Lascio rent richting de bal. Pereiro Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pereiro Pérez krijgt een gele kaart. Lascio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fahandizh neemt zijn aanloop. Rusiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Atlantis - 1.FK Sokol Batelov 2:0

86e minuut.
Kraják probeert naar een medespeler te passen. Otava geeft een hoge lob. Minh Ðạt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. David is nu in balbezit. David schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Atlantis 43%, 1.FK Sokol Batelov 57%.
FC Atlantis - 1.FK Sokol Batelov 2:0