Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6331
Roma AS legionaři
Totti best Tactiek 442
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten excellent
average Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas verovert de bal door een tackle van achteren. Papathomas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vrbnjak de bal. Vrbnjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kasabov is nu in balbezit. Bosquier verovert de bal door een tackle van achteren. Bosquier met een sublieme pass. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cocuzza bokst de bal weg.

5e minuut.
Kotnis met een snelle inworp. Barrientos rent richting de bal. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kotnis geeft de bal voor. Bertolino kan de bal niet met de borst controleren. Pellicano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertolino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosquier wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Bertolino met een snelle inworp. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski geeft een hoge lob. Vrbnjak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Papathomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - legionaři 0:1

17e minuut.
Bosquier met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas onderschept slim de pass. Papathomas schiet op doel. Cocuzza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Papathomas rent richting de bal. Papathomas passt de bal met de wreef. Vrbnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbnjak schiet op doel. Cocuzza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal zonder na te denken. Zatikyan probeert naar een medespeler te passen. Kasabov rent richting de bal. Kasabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Rondón kopt de bal weg. Vrbnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbnjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Papathomas passt de bal in één keer door. Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal in één keer door. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jaranowski onderschept slim de pass. Rondón geeft een hoge lob. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft de bal voor. Vrbnjak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kotnis kopt de bal weg. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas passt de bal met de wreef. Rondón geeft een hoge lob. Ostrowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Papathomas is nu in balbezit. Látal onderschept slim de pass. Rondón onderschept slim de pass. Rondón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - legionaři 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 73%, legionaři 27%.
Roma AS - legionaři 0:2

59e minuut.
Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas schiet op doel. Cocuzza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - legionaři 0:3

64e minuut.
Cocuzza neemt vlug de vrije trap. Pellicano kopt de bal weg. Bosquier heeft problemen om de bal te vangen. Kasabov rent richting de bal. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Rondón onderschept slim de pass. Rondón passt de bal in één keer door. Vrbnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbnjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vrbnjak passt de bal in één keer door. Látal geeft de bal voor. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón schiet op doel. Cocuzza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Vrbnjak rent richting de bal. Rondón is nu in balbezit. Rondón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rondón rent richting de bal. Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón verovert de bal door een tackle van achteren. Rondón passt de bal in één keer door. Barrientos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 57%, legionaři 43%.
Roma AS - legionaři 0:3