Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch Gaulixum
4 5 1 X gx wing Tactiek 4-2-2-FL-1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 67.4
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ilhan speelt de bal door. Leitner heeft problemen om de bal te vangen. Leitner passt de bal in één keer door. Caranicolov heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tấn Thành probeert de bal aan de voet te houden. Matoul rent richting de bal. Junco rent richting de bal. Matoul is nu in balbezit. Matoul draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ilhan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilhan met een sublieme pass. Leitner speelt de bal door. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altmayer met een snelle inworp. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Caranicolov kopt de bal weg. Bänsch probeert naar een medespeler te passen. Osborn rent richting de bal. Osborn geeft een hoge lob. Junco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroschinsky met een snelle inworp. Tấn Thành is nu in balbezit. Matoul verovert de bal door een tackle van achteren. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Osborn rent richting de bal. Osborn passt de bal met de wreef. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kroschinsky heeft problemen om de bal te vangen. Altmayer rent richting de bal. Altmayer geeft een lange en hoge pass. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Junco passt de bal zonder na te denken. Osborn is nu in balbezit. Osborn geeft een lange en hoge pass. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 1:0

26e minuut.
Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Osborn met de inworp. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gdeszyński kopt de bal weg. Matoul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tấn Thành. Tấn Thành krijgt een gele kaart. Matoul raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Philippe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matoul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić geeft een hoge lob. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Junco passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński is nu in balbezit. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 2:0

41e minuut.
Engländer rent richting de bal. Engländer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitner met een snelle inworp. Faltinath geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 52%, Gaulixum 48%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 2:0

51e minuut.
Faltinath geeft de bal voor. Daar is Caranicolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroschinsky is nu in balbezit. Caranicolov verovert de bal door een tackle van achteren. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 2:1

52e minuut.
Čavkušić rent richting de bal. Matoul is nu in balbezit. Philippe rent richting de bal. Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Caranicolov heeft problemen om de bal te vangen. Orosz is nu in balbezit. Caranicolov verovert de bal door een tackle van achteren. Caranicolov schiet op doel. Stranzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 2:2

69e minuut.
Wohlfarth geeft een hoge lob. Orosz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wohlfarth zal de hoekschop nemen. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Stranzl bokst de bal weg.

73e minuut.
Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn geeft een hoge lob. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osborn speelt de bal door. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 3:2

79e minuut.
Caranicolov is nu in balbezit. Luciak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caranicolov raakt geblesseerd tijdens het duel. Luciak heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stranzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck geeft een lange en hoge pass. Philippe rent richting de bal. Junco is nu in balbezit. Junco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. Osborn is nu in balbezit. Osborn geeft een hoge lob. Junco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 66%, Gaulixum 34%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 4:2