Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einheit Pankow T I G E R P O W E R
hn5-3-2FL2AST Tactiek 15°°
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten incredible
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Hunanyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aranha de bal. Aranha met een sublieme pass. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ruhmannseder rent richting de bal. Aranha verovert de bal door een tackle van achteren. Aranha geeft de bal voor. Garus rent richting de bal. Garus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:1

14e minuut.
Wiggers kopt de bal weg. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhmannseder begaat een overtreding. Ruhmannseder krijgt een gele kaart. Hunanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hunanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tavazzi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Schmidtgal verovert de bal door een tackle van achteren. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plag zal de hoekschop nemen. Tavazzi springt en kopt de bal. Štolba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha geeft een hoge lob. Garus is nu in balbezit. Garus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hunanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hunanyan speelt de bal door. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus draait met de bal, schiet en ... Štolba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:2

24e minuut.
Tavazzi heeft problemen om de bal te vangen. Aranha rent richting de bal. Aranha passt de bal in één keer door. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Štolba bokst de bal weg. Garus is nu in balbezit. Garus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:3

25e minuut.
Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi passt de bal met de wreef. Plag speelt de bal door. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... Štolba bokst de bal weg.

30e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Aranha passt de bal met de wreef. Hunanyan heeft problemen om de bal te vangen. Hunanyan geeft de bal voor. Garus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segler met een snelle inworp. Ruhmannseder rent richting de bal. Tavazzi onderschept slim de pass. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavazzi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Aranha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunanyan rent richting de bal. Hunanyan geeft een hoge lob. Tavazzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:4

34e minuut.
Hunanyan is nu in balbezit. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha verovert de bal door een tackle van achteren. Aranha geeft een hoge lob. Tavazzi krijgt zijn hoofd ertegen. Štolba bokst de bal weg.

40e minuut.
Wilmes met een snelle inworp. Hunanyan is nu in balbezit. Hunanyan passt de bal met de wreef. Garus is nu in balbezit. Garus draait met de bal, schiet en ... Štolba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plag zal de hoekschop nemen. Aranha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:5

42e minuut.
Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi passt de bal in één keer door. Aranha is nu in balbezit. Aranha schiet op doel. Garus springt en kopt de bal. Štolba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nørgård rent richting de bal. Nørgård passt de bal zonder na te denken. Aranha probeert naar een medespeler te passen. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Coşerea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 77%, T I G E R P O W E R 23%.
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:5

48e minuut.
Crabeels geeft een hoge lob. Coşerea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garus is nu in balbezit. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Tavazzi kopt de bal weg. Daar is Wiggers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garus onderschept slim de pass. Garus schiet op doel. Štolba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:6

52e minuut.
Hunanyan is nu in balbezit. Hunanyan passt de bal zonder na te denken. Brandmeier probeert naar een medespeler te passen. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:7

54e minuut.
Tavazzi rent richting de bal. Wiggers is nu in balbezit. Garus verovert de bal door een tackle van achteren. Garus schiet op doel. Štolba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:8

58e minuut.
Michalikowski kopt de bal weg. Aranha geeft een lange en hoge pass. Wiggers kan de bal niet met de borst controleren. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Plag met een sublieme pass. Aranha is nu in balbezit. Aranha geeft een hoge lob. Garus rent richting de bal. Garus schiet op doel. Štolba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:9

63e minuut.
Özbek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Özbek is nu in balbezit. Ostaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özbek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. John komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Garus kopt de bal weg. Jenniches heeft problemen om de bal te vangen. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... Štolba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:10

69e minuut.
Brandmeier met een sublieme pass. Aikins is nu in balbezit. Aikins passt de bal met de wreef. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi schiet op doel. Štolba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Ostaşu geeft een hoge lob. Jenniches heeft problemen om de bal te vangen. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Štolba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Joder komt het veld opgelopen. Hornáček komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Ruhmannseder onderschept slim de pass. Hunanyan probeert naar een medespeler te passen. Garus rent richting de bal. Garus haalt uit met een fantastische trap. Štolba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Hunanyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Jenniches de bal. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:11

78e minuut.
Ruhmannseder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhmannseder passt de bal met de wreef. Daar is Tavazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:12

80e minuut.
Aranha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan geeft een hoge lob. Tavazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Štolba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:13

84e minuut.
Hornáček geeft een hoge lob. Coşerea is nu in balbezit. Wilmes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coşerea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hornáček legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wolnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Hunanyan rent richting de bal. Aranha met een sublieme pass. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Štolba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einheit Pankow 67%, T I G E R P O W E R 33%.
Einheit Pankow - T I G E R P O W E R 0:14