Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaulixum Stuttgarter Kickers
4-2-2-FL-1 Tactiek 4-3-3
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 46.8
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Antimo geeft de bal voor. Morales is nu in balbezit. Philippe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philippe krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Wohlfarth rent richting de bal. Inworp. Altmayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Bitang bokst de bal weg. Butz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Helmer zal de hoekschop nemen. Wohlfarth kopt de bal weg. Caranicolov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wohlfarth neemt de hoekschop. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitner met een snelle inworp. Altmayer rent richting de bal. Altmayer geeft een hoge lob. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nööjd is nu in balbezit. Tấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Tấn Thành geeft een lange en hoge pass. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Thành geeft een lange en hoge pass. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Bitang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 2:0

24e minuut.
Wohlfarth heeft problemen om de bal te vangen. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Bitang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 3:0

43e minuut.
Antimo met een sublieme pass. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer passt de bal zonder na te denken. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 4:0

45e minuut.
Fenu passt de bal met de wreef. Philippe geeft een lange en hoge pass. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 27%, Stuttgarter Kickers 73%.
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 4:0

46e minuut.
Bu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wohlfarth heeft problemen om de bal te vangen. Pitt is nu in balbezit. Wohlfarth onderschept slim de pass. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Bitang speelt de bal door. Leitner kopt de bal weg. Caranicolov controleert de bal met de borst. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Bitang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Philippe geeft een lange en hoge pass. Caranicolov controleert de bal met de borst. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Bitang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wohlfarth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 5:0

57e minuut.
Altmayer speelt de bal door. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer geeft een hoge lob. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Bitang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 6:0

65e minuut.
Wohlfarth heeft problemen om de bal te vangen. Pitt begaat een overtreding. Wohlfarth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altmayer wilt de vrije trap nemen. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Bitang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 7:0

67e minuut.
Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Helmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitner is nu in balbezit. Leitner geeft een lange en hoge pass. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Altmayer passt de bal zonder na te denken. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 8:0

71e minuut.
Caranicolov kopt de bal weg. Wohlfarth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antimo. Antimo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Wohlfarth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Judeh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wohlfarth kopt de bal weg. Klungelig pakt Altmayer de bal. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Altmayer passt de bal zonder na te denken. Fenu speelt de bal door. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel. Bitang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Bitang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov onderschept slim de pass. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Leitner passt de bal met de wreef. Altmayer probeert naar een medespeler te passen. Fenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer onderschept slim de pass. Helmer schiet op doel. Bitang bokst de bal weg.

87e minuut.
Tấn Thành probeert naar een medespeler te passen. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 19%, Stuttgarter Kickers 81%.
Gaulixum - Stuttgarter Kickers 9:0