Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hollywood Gaulixum
4-3-3 Tactiek 4-2-2-FL-1
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten excellent
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Ilhan kopt de bal weg. Altmayer speelt de bal door. Klungelig pakt Faltinath de bal. Faltinath geeft een lange en hoge pass. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pindt kopt de bal weg. Klungelig pakt Piller de bal. Leitner begaat een overtreding. Leitner krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Spescha kopt de bal weg. Pindt is nu in balbezit. Gdeszyński maakt een afschuwelijke overtreding. Gdeszyński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Valehzadə kopt de bal weg. Philippe kan de bal niet met de borst controleren. Pindt is nu in balbezit. Pindt draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ilmer passt de bal zonder na te denken. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Pindt is nu in balbezit. Pindt draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Gaulixum 1:0

15e minuut.
Valehzadə is nu in balbezit. Ilhan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilhan met een sublieme pass. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser bokst de bal weg.

25e minuut.
Leitner onderschept slim de pass. Leitner passt de bal in één keer door. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel. Oberhauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hollywood - Gaulixum 1:1

27e minuut.
Inworp. Wohlfarth met een snelle inworp. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer geeft de bal voor. Caranicolov rent richting de bal. Oberhauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Leitner probeert naar een medespeler te passen. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer passt de bal zonder na te denken. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Idino de bal. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Gaulixum 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood 62%, Gaulixum 38%.
FC Hollywood - Gaulixum 1:2

47e minuut.
Philippe rent richting de bal. Valehzadə begaat een overtreding. Philippe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Philippe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth met een sublieme pass. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Oberhauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Altmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmayer passt de bal met de wreef. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pindt passt de bal met de wreef. Boëtius is nu in balbezit. Boëtius passt de bal zonder na te denken. Piller rent richting de bal. Piller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Carambol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gdeszyński de bal. Piller rent richting de bal. Piller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hollywood - Gaulixum 2:2

75e minuut.
Abd-al-Ati heeft problemen om de bal te vangen. Barroso is nu in balbezit. Barroso geeft de bal voor. Ilhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altmayer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tấn Thành speelt de bal door. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth probeert naar een medespeler te passen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Faltinath is nu in balbezit. Faltinath passt de bal met de wreef. Ilhan met een sublieme pass. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wohlfarth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caranicolov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Gaulixum 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood 57%, Gaulixum 43%.
FC Hollywood - Gaulixum 2:3