Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Destille 06 Magnum United
1.5_532 Tactiek 442def2WingerR
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
54.3 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een hoge lob. Villalba kopt de bal weg. Vitorino rent richting de bal. Vitorino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wenauer geeft een lange en hoge pass. Quang Hòa rent richting de bal. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 1:0

15e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft een lange en hoge pass. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski onderschept slim de pass. Babski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vater bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár onderschept slim de pass. Lestár speelt de bal door. Vitorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mørland geeft de bal voor. Daar is Babski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenauer rent richting de bal. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 1:1

27e minuut.
bin Hassan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rico Soto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidal. Vidal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mørland geeft de bal voor. Techert heeft problemen om de bal te vangen. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ... Querales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 1:2

37e minuut.
Vitorino is nu in balbezit. Vitorino passt de bal in één keer door. Daar is Mørland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mørland geeft een lange en hoge pass. Babski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Malaquias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 2:2

40e minuut.
Mørland speelt de bal door. Vitorino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanot. Vitorino raakt geblesseerd tijdens het duel. Vitorino komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 2:3

42e minuut.
Lestár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár passt de bal zonder na te denken. Vidal speelt de bal door. Vitorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 60%, Magnum United 40%.
Deportivo Destille 06 - Magnum United 2:3

55e minuut.
Holnstein rent richting de bal. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba passt de bal in één keer door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Vidal passt de bal in één keer door. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland passt de bal zonder na te denken. Vitorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino draait met de bal, schiet en ... Querales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 2:4

83e minuut.
Vidal passt de bal in één keer door. Mørland rent richting de bal. Mørland met een sublieme pass. Hanot verovert de bal door een tackle van achteren. Babski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Magnum United 2:5

87e minuut.
Vater met een sublieme pass. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski onderschept slim de pass. Babski haalt uit met een fantastische trap. Querales maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 55%, Magnum United 45%.
Deportivo Destille 06 - Magnum United 2:5