Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilde Kobolde TSV 1860 München
kobold-352 Tactiek Angrep-4-1-4-1
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 59.2
average Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Rothmaier rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Wenzel heeft problemen om de bal te vangen. Wenzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lodi speelt de bal door. Daar is Gevorgyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meinhold probeert naar een medespeler te passen. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:1

9e minuut.
Pammer onderschept slim de pass. Lodi verovert de bal door een tackle van achteren. Lodi speelt de bal door. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gottinger is nu in balbezit. Gottinger met een sublieme pass. Malchow met een sublieme pass. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:2

25e minuut.
Daar is Rothenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissflog is nu in balbezit. Rothenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gevorgyan rent richting de bal. Rothmaier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gevorgyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lodi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gevorgyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilde Kobolde 60%, TSV 1860 München 40%.
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:2

46e minuut.
Gottinger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Centkowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Riemel probeert naar een medespeler te passen. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski probeert naar een medespeler te passen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel. Hipoltstein bokst de bal weg. Daar is Husterer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Centkowski rent richting de bal. Centkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:3

52e minuut.
Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger passt de bal zonder na te denken. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:4

65e minuut.
Gottinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gottinger probeert naar een medespeler te passen. Centkowski rent richting de bal. Centkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Teegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes geeft een hoge lob. Husterer is nu in balbezit. Husterer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weissflog controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Havrlík komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Silaghi kopt de bal weg. Havrlík is nu in balbezit. Havrlík geeft een hoge lob. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski haalt uit met een fantastische trap. Hipoltstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi geeft de bal voor. Centkowski rent richting de bal. Centkowski haalt uit met een fantastische trap. Hipoltstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:5

83e minuut.
Pammer onderschept slim de pass. Pammer speelt de bal door. Rothmaier rent richting de bal. Centkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Centkowski draait met de bal, schiet en ... Hipoltstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Centkowski rent richting de bal. Centkowski probeert naar een medespeler te passen. Wenzel is nu in balbezit. Lodi rent richting de bal. Lodi haalt uit met een fantastische trap. Hipoltstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilde Kobolde 67%, TSV 1860 München 33%.
Wilde Kobolde - TSV 1860 München 0:5