Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschritt Fargo Kicks
4-212-1_rev4_wd Tactiek UrhoMinus2AV+1
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55 gemiddelde waardering 63.7
good Schieten very good
very good Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş speelt de bal door. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bonifaz kopt de bal weg. Palica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gärke begaat een overtreding. Palica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş speelt de bal door. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... Dammann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschritt - Fargo Kicks 0:1

18e minuut.
Świniorek verovert de bal door een tackle van achteren. Świniorek met een sublieme pass. Românaş met een sublieme pass. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Dammann bokst de bal weg.

25e minuut.
Zeqo speelt de bal door. Românaş geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kléber de bal onder controle te krijgen. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... Dammann bokst de bal weg.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dammann niet meer kan verder spelen. Galek komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Scuderin kopt de bal weg. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschritt 63%, Fargo Kicks 37%.
Verein für Frieden & Fortschritt - Fargo Kicks 0:1

46e minuut.
Gellesch komt het veld opgelopen. Kraft komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jelescu rent richting de bal. Jelescu probeert naar een medespeler te passen. Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een lange en hoge pass. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschritt - Fargo Kicks 0:2

63e minuut.
Vallant is nu in balbezit. Vallant geeft de bal voor. Oberhauser rent richting de bal. Kraft onderschept slim de pass. Kraft draait met de bal, schiet en ... Galek bokst de bal weg.

74e minuut.
Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek verovert de bal door een tackle van achteren. Świniorek geeft een hoge lob. Kuśmierczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Paumann komt het veld opgelopen. Özsu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gellesch is nu in balbezit. Gellesch passt de bal met de wreef. Kafka speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Scuderin geeft een hoge lob. Inworp. Paumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özsu met de inworp. Klungelig pakt Zeqo de bal. Zeqo geeft de bal voor. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Paumann met de inworp. Zeqo rent richting de bal. Zeqo geeft een lange en hoge pass. Kraft springt en kopt de bal. Galek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschritt 56%, Fargo Kicks 44%.
Verein für Frieden & Fortschritt - Fargo Kicks 0:2