Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: ISOK
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11880
FC Sigmaringen FC Plattfuss 08
DEF TOTAL Tactiek test
43% Balbezit 57%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Lesser heeft problemen om de bal te vangen. Lesser passt de bal zonder na te denken. Duy Thành met een sublieme pass. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva rent richting de bal. Chiva passt de bal met de wreef. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Macha onderschept slim de pass. Backinger speelt de bal door. Lesser met een sublieme pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zavala onderschept slim de pass. Duy Thành tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cares komt bij de bal en schiet. Porcello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lesser speelt de bal door. Porcello rent richting de bal. Porcello passt de bal zonder na te denken. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Plattfuss 08 0:1

30e minuut.
Macha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cernîh de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macha. Cernîh raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiva komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sigmaringen - FC Plattfuss 08 1:1

33e minuut.
Papok rent richting de bal. Cernîh onderschept slim de pass. Maul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maul krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Duy Thành passt de bal in één keer door. Chiva is nu in balbezit. Chiva passt de bal zonder na te denken. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Pfundstein passt de bal met de wreef. Cares rent richting de bal. Cares passt de bal met de wreef. Cernîh rent richting de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ramirez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Daar is Schwarzbrenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pawianowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 37%, FC Plattfuss 08 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sigmaringen - FC Plattfuss 08 1:1

46e minuut.
Lesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesser passt de bal zonder na te denken. Daar is Cares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares geeft een lange en hoge pass. Zavala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Cernîh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papok met een sublieme pass. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala passt de bal zonder na te denken. Pfundstein geeft de bal voor. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares geeft de bal voor. Rozdrażewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Serravalle speelt de bal door. Luciano geeft een lange en hoge pass. Macha rent richting de bal. Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pfundstein rent richting de bal. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Lesser is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva geeft de bal voor. Schorch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernîh heeft problemen om de bal te vangen. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Plattfuss 08 2:1

81e minuut.
Cares rent richting de bal. Cares speelt de bal door. Pfundstein heeft problemen om de bal te vangen. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Plattfuss 08 3:1

82e minuut.
Lesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfundstein met een sublieme pass. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Papok probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cernîh onderschept slim de pass. Backinger verovert de bal door een tackle van achteren. Backinger probeert naar een medespeler te passen. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lesser rent richting de bal. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesser onderschept slim de pass. Lesser geeft de bal voor. Porcello springt en kopt de bal. Rozdrażewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 50%, FC Plattfuss 08 50%.
FC Sigmaringen - FC Plattfuss 08 3:1