Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: ISOK
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3584
FC Sigmaringen FC Leventi
DEF TOTAL Tactiek 523
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taborski met een snelle inworp. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Cernîh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 1:0

2e minuut.
Christlhuber met een sublieme pass. Klungelig pakt Fleischer de bal. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 2:0

4e minuut.
Nimsgern passt de bal met de wreef. Özmen is nu in balbezit. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli heeft problemen om de bal te vangen. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 3:0

9e minuut.
Siemensmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Cernîh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 4:0

15e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Chiva probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cernîh de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Kuffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 5:0

17e minuut.
Dəvəli rent richting de bal. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Reh ... Strafschop! Reh krijgt een gele kaart. Cernîh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dəvəli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kuffer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 6:0

19e minuut.
Ramirez rent richting de bal. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh geeft de bal voor. Daar is Dəvəli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Kuffer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 7:0

23e minuut.
Cernîh verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh speelt de bal door. Prudlik rent richting de bal. Dəvəli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli schiet op doel. Kuffer bokst de bal weg. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh geeft een lange en hoge pass. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 8:0

24e minuut.
Fleischer is nu in balbezit. Cernîh verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Kuffer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 9:0

28e minuut.
Klungelig pakt Ramirez de bal. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Kuffer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 10:0

29e minuut.
Klungelig pakt Ramirez de bal. Ramirez speelt de bal door. Jänicke probeert naar een medespeler te passen. Cernîh rent richting de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Duy Thành heeft problemen om de bal te vangen. Chiva geeft een hoge lob. Cernîh kopt de bal weg. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kuffer trapt de bal weg. Chiva kopt de bal weg. Klungelig pakt Özmen de bal. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 11:0

36e minuut.
Ramirez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Kuffer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 12:0

37e minuut.
Klungelig pakt Fleischer de bal. Pankalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli onderschept slim de pass. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh schiet op doel. Kuffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 13:0

40e minuut.
Ramirez rent richting de bal. Ramirez geeft een hoge lob. Prudlik is nu in balbezit. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Fleischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva speelt de bal door. Duy Thành probeert naar een medespeler te passen. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Duy Thành probeert naar een medespeler te passen. Chiva geeft een hoge lob. Dəvəli is nu in balbezit. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Kuffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siemensmeyer speelt de bal door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 19%, FC Leventi 81%.
FC Sigmaringen - FC Leventi 14:0

49e minuut.
Özmen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiva rent richting de bal. Chiva geeft de bal voor. Kuffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cernîh is nu in balbezit. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli passt de bal zonder na te denken. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Thành is nu in balbezit. Duy Thành passt de bal met de wreef. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez passt de bal zonder na te denken. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh haalt uit met een fantastische trap. Kuffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özmen is nu in balbezit. Özmen geeft een lange en hoge pass. Ramirez kopt de bal weg. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh geeft de bal voor. Kuffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 15:0

63e minuut.
Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli schiet op doel. Kuffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 16:0

64e minuut.
Fleischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli is nu in balbezit. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kuffer probeert naar een medespeler te passen. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose passt de bal met de wreef. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuffer met een harde bal richting middenveld. Duy Thành kopt de bal weg. Özmen is nu in balbezit. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pankalla heeft problemen om de bal te vangen. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez passt de bal met de wreef. Cernîh rent richting de bal. Cernîh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kuffer met een harde bal richting middenveld. Ramirez kopt de bal weg. Cernîh rent richting de bal. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 17:0

77e minuut.
Tudose kopt de bal weg. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli speelt de bal door. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 18:0

80e minuut.
Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Duy Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thành geeft een lange en hoge pass. Cernîh rent richting de bal. Cernîh schiet op doel. Kuffer bokst de bal weg. Daar is Reh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 19:0

81e minuut.
Duy Thành is nu in balbezit. Chiva rent richting de bal. Chiva passt de bal zonder na te denken. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 20:0

82e minuut.
Hassenzahl passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Fleischer de bal onder controle te krijgen. Dəvəli rent richting de bal. Cernîh rent richting de bal. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 21:0

83e minuut.
Pankalla rent richting de bal. Cernîh verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh passt de bal zonder na te denken. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 22:0

87e minuut.
Jänicke geeft een lange en hoge pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva passt de bal zonder na te denken. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pankalla probeert naar een medespeler te passen. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh speelt de bal door. Dəvəli heeft problemen om de bal te vangen. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Leventi 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 13%, FC Leventi 87%.
FC Sigmaringen - FC Leventi 23:0