Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemannia Leipzig FC Plattfuss 08
Normal Tactiek test
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten adequate
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Cares kopt de bal weg. Borovčak heeft problemen om de bal te vangen. Dasbach rent richting de bal. Borovčak rent richting de bal. Borovčak draait met de bal, schiet en ... Propson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Dasbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron begaat een overtreding. Dasbach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borovčak krijgt zijn hoofd ertegen. Propson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Pfundstein rent richting de bal. Pfundstein passt de bal met de wreef. Lesser probeert naar een medespeler te passen. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lesser geeft een hoge lob. Neuville kopt de bal weg. Franzmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borovčak is nu in balbezit. Borovčak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dasbach kopt de bal weg. Borovčak is nu in balbezit. Danz is nu in balbezit. Borovčak onderschept slim de pass. Borovčak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Propson trapt de bal weg van het doel. Cares kopt de bal weg. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kalbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbacher geeft een lange en hoge pass. Dasbach met een sublieme pass. Borovčak rent richting de bal. Borovčak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Jens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak rent richting de bal. Borovčak schiet op doel. Daron probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jens zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Borovčak de bal. Borovčak schiet op doel. Propson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Todt rent richting de bal. Cares verovert de bal door een tackle van achteren. Cares geeft een hoge lob. Dasbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasbach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Borovčak kopt de bal weg. Dasbach rent richting de bal. Danz is nu in balbezit. Dasbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dasbach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Todt kopt de bal weg. Cares is nu in balbezit. Cares geeft de bal voor. Borovčak is nu in balbezit. Borovčak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 76%, FC Plattfuss 08 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alemannia Leipzig - FC Plattfuss 08 0:0

48e minuut.
Lesser geeft een hoge lob. Dasbach kopt de bal weg. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak schiet op doel. Propson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Plattfuss 08 0:1

62e minuut.
Cares passt de bal met de wreef. Dasbach rent richting de bal. Danz is nu in balbezit. Dasbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dasbach schiet op doel. Paal! Dasbach heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koslowski met een snelle inworp. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lesser kopt de bal weg. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbacher rent richting de bal. Borovčak onderschept slim de pass. Borovčak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Maul geeft een lange en hoge pass. Pfundstein speelt de bal door. Klungelig pakt Daron de bal. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lesser onderschept slim de pass. Lesser passt de bal met de wreef. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasbach rent richting de bal. Dasbach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Propson trapt de bal weg. Dasbach kopt de bal weg. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovčak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 73%, FC Plattfuss 08 27%.
Alemannia Leipzig - FC Plattfuss 08 0:1