Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemannia Leipzig FC Sigmaringen
Normal Tactiek DEF TOTAL
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Taborski probeert naar een medespeler te passen. Cernîh rent richting de bal. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:1

4e minuut.
Snehotte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Todt de bal. Itzel rent richting de bal. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:2

11e minuut.
Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh passt de bal in één keer door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:3

12e minuut.
Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh geeft een hoge lob. Daar is Danz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Dəvəli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernîh rent richting de bal. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Chiva geeft een hoge lob. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Kalbacher de bal. Cernîh rent richting de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ramirez kopt de bal weg. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli passt de bal met de wreef. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:4

18e minuut.
Cernîh is nu in balbezit. Cernîh geeft een lange en hoge pass. Neuville rent richting de bal. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:5

19e minuut.
Snehotte met een sublieme pass. Daar is Todt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli onderschept slim de pass. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Daron de bal. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kahrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrau geeft een lange en hoge pass. Kalbacher kopt de bal weg. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Paal! Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:6

26e minuut.
Cernîh rent richting de bal. Daron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cernîh raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramirez met een snel genomen vrije trap. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:7

30e minuut.
Chiva rent richting de bal. Chiva met een sublieme pass. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Danz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ramirez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taufertshöfer speelt de bal door. Taborski speelt de bal door. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:8

34e minuut.
Neuville geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramirez met een snelle inworp. Chiva geeft de bal voor. Dəvəli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Taufertshöfer probeert naar een medespeler te passen. Todt heeft problemen om de bal te vangen. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiva geeft de bal voor. Klungelig pakt Cernîh de bal. Cernîh geeft een hoge lob. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:9

40e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva geeft een hoge lob. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh schiet op doel. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:10

41e minuut.
Ramirez speelt de bal door. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli passt de bal in één keer door. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Paal! Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cernîh rent richting de bal. Dəvəli rent richting de bal. Cernîh is nu in balbezit. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Duy Thành kopt de bal weg. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli is nu in balbezit. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 80%, FC Sigmaringen 20%.
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:10

46e minuut.
Taborski speelt de bal door. Cernîh rent richting de bal. Cernîh met een sublieme pass. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cernîh is nu in balbezit. Dəvəli is nu in balbezit. Danz verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:11

51e minuut.
Kahrau probeert de bal met de borst te controleren. Chiva is nu in balbezit. Chiva speelt de bal door. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Inworp. Ramirez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiva met een sublieme pass. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:12

54e minuut.
Kahrau is nu in balbezit. Dəvəli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli probeert naar een medespeler te passen. Cernîh rent richting de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Danz trapt de bal weg. Tudose kopt de bal weg. Dəvəli kan de bal niet met de borst controleren. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Taufertshöfer met een harde bal richting middenveld. Chiva kopt de bal weg. Duy Thành speelt de bal door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:13

57e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Chiva geeft de bal voor. Klungelig pakt Danz de bal. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cernîh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:14

60e minuut.
Duy Thành kopt de bal weg. Cernîh heeft problemen om de bal te vangen. Dəvəli is nu in balbezit. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:15

62e minuut.
Chiva onderschept slim de pass. Chiva speelt de bal door. Cernîh rent richting de bal. Cernîh passt de bal met de wreef. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ramirez met een sublieme pass. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh geeft een lange en hoge pass. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

71e minuut.
Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville passt de bal in één keer door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:16

73e minuut.
Tudose probeert naar een medespeler te passen. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Cernîh kan de bal niet met de borst controleren. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh schiet op doel. Taufertshöfer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:17

76e minuut.
Duy Thành geeft een hoge lob. Itzel controleert de bal met de borst. Dəvəli met een sublieme pass. Daar is Cernîh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Duy Thành speelt de bal door. Chiva met een sublieme pass. Cernîh is nu in balbezit. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:18

79e minuut.
Daar is Cernîh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli is nu in balbezit. Danz verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Taufertshöfer trapt de bal weg. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez geeft een hoge lob. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Neuville de bal. Dəvəli rent richting de bal. Danz is nu in balbezit. Dəvəli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ramirez rent richting de bal. Ramirez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dəvəli de bal. Cernîh rent richting de bal. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:19

89e minuut.
Inworp. Chiva met een snelle inworp. Ramirez met een sublieme pass. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 83%, FC Sigmaringen 17%.
Alemannia Leipzig - FC Sigmaringen 0:20