Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Stiftung Wadentest Digital United
442 versuch Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Stypuła geeft een hoge lob. Doncu met een sublieme pass. Przybułek met een sublieme pass. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 1:0

2e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg passt de bal in één keer door. Altvater met een sublieme pass. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello passt de bal met de wreef. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Uhrmann trapt de bal weg van het doel. Radmeyer probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 2:0

5e minuut.
Nordmeier geeft een lange en hoge pass. Bonacchi kopt de bal weg. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Neigum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufeanu. Neigum raakt geblesseerd tijdens het duel. Neigum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Ðinđić met een snelle inworp. Bonacchi geeft een hoge lob. Doncu krijgt zijn hoofd ertegen. Uhrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 3:0

12e minuut.
Damm is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tufariello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðinđić geeft een hoge lob. Tufeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Bonacchi de bal. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Tufeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Tufariello onderschept slim de pass. Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Tufeanu schiet op doel. Uhrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 4:0

19e minuut.
Uhrmann trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybułek met een snelle inworp. Tufariello rent richting de bal. Tufariello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Böttger is nu in balbezit. Tufariello verovert de bal door een tackle van achteren. Tufariello passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybułek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doncu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu schiet op doel. Uhrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 5:0

26e minuut.
Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Altvater de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 6:0

28e minuut.
Bonacchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Tufeanu passt de bal met de wreef. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 7:0

33e minuut.
Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek passt de bal met de wreef. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uhrmann probeert naar een medespeler te passen. Przybułek kopt de bal weg. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen. Langenscheidt geeft de bal voor. Ðinđić geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 8:0

37e minuut.
Ðinđić onderschept slim de pass. Ðinđić geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 9:0

40e minuut.
Nordmeier geeft de bal voor. Ðinđić probeert de bal met de borst te controleren. Ðinđić passt de bal zonder na te denken. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Radmeyer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybułek met een snelle inworp. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 13%, Digital United 87%.
SV Stiftung Wadentest - Digital United 9:0

46e minuut.
Inworp. Bonacchi met de inworp. Ðinđić probeert naar een medespeler te passen. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Damm rent richting de bal. Tufariello onderschept slim de pass. Tufariello geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybułek met een snelle inworp. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Tufeanu rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Miklewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi speelt de bal door. Ðinđić probeert naar een medespeler te passen. Tufariello geeft een hoge lob. Doncu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 10:0

58e minuut.
Miklewicz geeft een lange en hoge pass. Ðinđić geeft de bal voor. Przybułek met een sublieme pass. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 11:0

63e minuut.
Maarwitz passt de bal in één keer door. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tufeanu geeft de bal voor. Uhrmann speelt de bal door. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Uhrmann trapt de bal weg. Tufariello probeert de bal met de borst te controleren. Tufariello speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tufariello kopt de bal weg. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi geeft een hoge lob. Doncu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 12:0

73e minuut.
Ðinđić probeert naar een medespeler te passen. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek geeft een hoge lob. Tufeanu springt en kopt de bal. Uhrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 13:0

75e minuut.
Ðinđić passt de bal zonder na te denken. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi speelt de bal door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 14:0

77e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Tufariello rent richting de bal. Tufariello geeft de bal voor. Tufeanu springt en kopt de bal. Uhrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 15:0

79e minuut.
Tufeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Przybułek geeft een lange en hoge pass. Bonacchi kopt de bal weg. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk draait met de bal, schiet en ... Uhrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Digital United 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 10%, Digital United 90%.
SV Stiftung Wadentest - Digital United 16:0