Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:51
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: Waidler FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12568
Waidler FC FC Sigmaringen
VT neu Tactiek DEF TOTAL
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Cordoba is nu in balbezit. Pypers is nu in balbezit. Pypers geeft de bal voor. Tamborino springt en kopt de bal. Soarès werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Janner speelt de bal door. Sanguszko kopt de bal weg. Daar is Stol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - FC Sigmaringen 1:0

11e minuut.
Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba verovert de bal door een tackle van achteren. Cordoba passt de bal zonder na te denken. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró geeft de bal voor. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sanguszko kopt de bal weg. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko met een sublieme pass. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cernîh rent richting de bal. Megyebíró rent richting de bal. Klungelig pakt Megyebíró de bal. Megyebíró geeft de bal voor. Tamborino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - FC Sigmaringen 2:0

24e minuut.
Pawianowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cernîh de bal. Scarafoni onderschept slim de pass. Pawianowski onderschept slim de pass. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bac probeert de bal met de borst te controleren. Pypers rent richting de bal. Pypers probeert naar een medespeler te passen. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sanguszko geeft een hoge lob. Luciano heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Megyebíró passt de bal in één keer door. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko speelt de bal door. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - FC Sigmaringen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 40%, FC Sigmaringen 60%.
Waidler FC - FC Sigmaringen 3:0

50e minuut.
Luciano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamborino rent richting de bal. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - FC Sigmaringen 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt Cernîh de bal. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers geeft een lange en hoge pass. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. Soarès bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - FC Sigmaringen 5:0

60e minuut.
Megyebíró geeft een lange en hoge pass. Berlea is nu in balbezit. Berlea passt de bal in één keer door. Daar is Pypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pypers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró geeft een hoge lob. Sanguszko kopt de bal weg. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ariotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh verovert de bal door een tackle van achteren. Andrzejewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrzejewski krijgt een gele kaart. Cernîh raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawianowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Cernîh controleert de bal met de borst. Cordoba verovert de bal door een tackle van achteren. Berlea met een sublieme pass. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Serravalle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Soarès met een harde bal richting middenveld. Cordoba is nu in balbezit. Berlea geeft de bal voor. Pawianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawianowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fignár kopt de bal weg. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko passt de bal met de wreef. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ... Soarès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 33%, FC Sigmaringen 67%.
Waidler FC - FC Sigmaringen 5:0