Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:52
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: ISOK
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12611
FC Sigmaringen Waidler FC
DEF TOTAL Tactiek VT neu
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 51
good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen very good


12e minuut.
Chuvaev kopt de bal weg. Sanguszko rent richting de bal. Tudose tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudose krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tudose geeft de bal voor. Cordoba met een snel genomen vrije trap. Daar is Fignár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - Waidler FC 0:1

15e minuut.
Buzea passt de bal zonder na te denken. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh begaat een overtreding. Cernîh krijgt een gele kaart. Megyebíró raakt geblesseerd tijdens het duel. Buzea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamborino krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sanguszko kan de bal niet met de borst controleren. Sanguszko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luciano de bal. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - Waidler FC 0:2

23e minuut.
Cordoba kopt de bal weg. Pypers controleert de bal met de borst. Bac is nu in balbezit. Cernîh rent richting de bal. Cernîh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ariotti is nu in balbezit. Ariotti passt de bal met de wreef. Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Fignár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bac geeft een hoge lob. Daar is Pawianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pypers is nu in balbezit. Pawianowski onderschept slim de pass. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - Waidler FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 56%, Waidler FC 44%.
FC Sigmaringen - Waidler FC 1:2

52e minuut.
Sanguszko speelt de bal door. Tamborino rent richting de bal. Tamborino passt de bal zonder na te denken. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev schiet op doel. Soarès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Serravalle rent richting de bal. Tamborino onderschept slim de pass. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pawianowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dəvəli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Serravalle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguszko met een snelle inworp. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tudose is nu in balbezit. Sanguszko onderschept slim de pass. Sanguszko met een sublieme pass. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bac geeft de bal voor. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Sanguszko met de inworp. Stol probeert de bal met de borst te controleren. Pypers rent richting de bal. Pypers speelt de bal door. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Serravalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino met een sublieme pass. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Buzea met een snelle inworp. Pypers rent richting de bal. Pypers passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chuvaev de bal. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 63%, Waidler FC 37%.
FC Sigmaringen - Waidler FC 1:2