Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plattfuss 08 Bishop bashers
test Tactiek somethingnew
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maul begaat een overtreding. Mineiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Mineiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jens de bal. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - Bishop bashers 0:1

5e minuut.
Daar is Dasbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovčak is nu in balbezit. Mineiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borovčak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borovčak kan niet meer verder spelen. Meinert komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Weiland passt de bal met de wreef. Arrieta is nu in balbezit. Mineiro rent richting de bal. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Schorch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - Bishop bashers 0:2

10e minuut.
Mineiro onderschept slim de pass. Arrieta is nu in balbezit. Pfundstein begaat een overtreding. Arrieta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mineiro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dasbach is nu in balbezit. Ehrmantraut onderschept slim de pass. Ehrmantraut passt de bal met de wreef. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Schorch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Arrieta geeft een hoge lob. Mineiro heeft problemen om de bal te vangen. Maul bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti rent richting de bal. Cimarusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Schorch probeert naar een medespeler te passen. Arrieta kopt de bal weg. Cimarusti is nu in balbezit. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Weiland met een sublieme pass. Gómez López met een sublieme pass. Mineiro rent richting de bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Mineiro de bal. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Weiland is nu in balbezit. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Schorch bokst de bal weg.

36e minuut.
Mineiro rent richting de bal. Mineiro passt de bal zonder na te denken. Arrieta rent richting de bal. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - Bishop bashers 0:3

42e minuut.
Weiland met een sublieme pass. Mineiro is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gómez López neemt de hoekschop. Mineiro springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 60%, Bishop bashers 40%.
FC Plattfuss 08 - Bishop bashers 0:3

50e minuut.
Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Bradley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mineiro rent richting de bal. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pfundstein passt de bal zonder na te denken. Dasbach is nu in balbezit. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Weiland met een sublieme pass. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arrieta de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Habedank komt het veld opgelopen. Picot komt het veld opgelopen. Pampel komt het veld opgelopen. Dauengauer komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Weiland met een sublieme pass. Maul heeft problemen om de bal te vangen. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti schiet op doel. Mineiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Weiland probeert naar een medespeler te passen. Cimarusti is nu in balbezit. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft een hoge lob. Mineiro springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Papok de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 52%, Bishop bashers 48%.
FC Plattfuss 08 - Bishop bashers 0:3