Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: FC Hans Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1298
FC Hans Mehlbacher Purgatorium
Schadenfreude Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rabiński speelt de bal door. Kunze kopt de bal weg. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kunze rent richting de bal. Kunze met een sublieme pass. Backmann is nu in balbezit. Backmann haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Angerer met een harde bal richting middenveld. Daar is Kunze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kagels is nu in balbezit. Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Usme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Doeltrap. Rabiński trapt de bal weg van het doel. Naundorf kopt de bal weg. Kunze is nu in balbezit. Kunze draait met de bal, schiet en ... Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kunze rent richting de bal. Kunze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Usme rent richting de bal. Kunze bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf rent richting de bal. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:1

20e minuut.
Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels passt de bal met de wreef. Naundorf rent richting de bal. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:2

29e minuut.
Kabatek passt de bal zonder na te denken. Backmann met een sublieme pass. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:3

30e minuut.
Ahlwardt met de inworp. Daar is Kunze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Póta is nu in balbezit. Kunze onderschept slim de pass. Kunze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunze rent richting de bal. Kunze haalt uit met een fantastische trap. Rabiński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Backmann is nu in balbezit. Backmann speelt de bal door. Kunze is nu in balbezit. Kunze haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:4

36e minuut.
Ahlwardt is nu in balbezit. Ahlwardt geeft een lange en hoge pass. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:5

37e minuut.
Póta heeft problemen om de bal te vangen. Kunze is nu in balbezit. Kunze passt de bal in één keer door. Naundorf rent richting de bal. Naundorf schiet op doel. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:6

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rabiński niet meer kan verder spelen. Criscione komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hans 85%, Mehlbacher Purgatorium 15%.
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:6

46e minuut.
Naundorf speelt de bal door. Backmann rent richting de bal. Backmann probeert naar een medespeler te passen. Kunze is nu in balbezit. Kunze schiet op doel. Criscione bokst de bal weg. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kagels is nu in balbezit. Kagels speelt de bal door. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:7

51e minuut.
Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunze onderschept slim de pass. Kunze met een sublieme pass. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:8

55e minuut.
Mörtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mörtel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kunze de bal. Kunze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:9

61e minuut.
Mörtel met een sublieme pass. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels speelt de bal door. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kunze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:10

65e minuut.
Backmann is nu in balbezit. Backmann passt de bal in één keer door. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Usme is nu in balbezit. Kagels is nu in balbezit. Kagels passt de bal in één keer door. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Criscione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Criscione de bal onder controle te krijgen. Backmann rent richting de bal. Backmann met een sublieme pass. Daar is Naundorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:11

70e minuut.
Kagels rent richting de bal. Kagels passt de bal met de wreef. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Criscione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:12

75e minuut.
Doeltrap. Criscione trapt de bal weg. Damnitz kopt de bal weg. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:13

80e minuut.
Kunze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Backmann de bal. Backmann geeft de bal voor. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:14

83e minuut.
Póta onderschept slim de pass. Ahlwardt is nu in balbezit. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Criscione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mörtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mörtel probeert naar een medespeler te passen. Usme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf haalt uit met een fantastische trap. Criscione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kagels passt de bal met de wreef. Naundorf is nu in balbezit. Kunze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunze draait met de bal, schiet en ... Criscione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hans 87%, Mehlbacher Purgatorium 13%.
FC Hans - Mehlbacher Purgatorium 0:15