Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Kaktus VfB Borussia Leipzig
433 mit 6 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 44.3
wonderbaarlijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Pampel geeft een lange en hoge pass. Peschl kopt de bal weg. Klungelig pakt Espinoza de bal. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Baggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kokoszka is nu in balbezit. Pampel onderschept slim de pass. Pampel passt de bal met de wreef. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahlstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahrs rent richting de bal. Kahrs geeft de bal voor. Peschl krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahrs met de inworp. Mahlstedt speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mahlstedt passt de bal met de wreef. Ciocca rent richting de bal. Peschl verovert de bal door een tackle van achteren. Peschl heeft problemen om de bal te vangen. Peschl schiet op doel. Baggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mahlstedt rent richting de bal. Hasler begaat een overtreding. Mahlstedt raakt geblesseerd tijdens het duel. Pampel met een snel genomen vrije trap. Peschl kopt de bal weg. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. Baggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pampel speelt de bal door. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch geeft een lange en hoge pass. Fallreep is nu in balbezit. Fallreep draait met de bal, schiet en ... Baggio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Newport is nu in balbezit. Newport schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pampel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ullmann komt het veld opgelopen. Pörtgen trapt de bal weg van het doel. Fallreep rent richting de bal. Fallreep passt de bal in één keer door. Baggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 1:0

26e minuut.
Mozina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozina met een sublieme pass. König speelt de bal door. Peschl rent richting de bal. Peschl draait met de bal, schiet en ... Baggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Fallreep kopt de bal weg. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl haalt uit met een fantastische trap. Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 2:0

38e minuut.
Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch onderschept slim de pass. Jaschusch passt de bal met de wreef. Peschl rent richting de bal. Peschl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Espinoza rent richting de bal. Peschl verovert de bal door een tackle van achteren. Peschl draait met de bal, schiet en ... Baggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 40%, VfB Borussia Leipzig 60%.
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 3:0

55e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft de bal voor. Ullmann probeert naar een medespeler te passen. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch schiet op doel. Baggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 4:0

62e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Mahlstedt onderschept slim de pass. Mahlstedt passt de bal in één keer door. Jaschusch heeft problemen om de bal te vangen. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Berdys is nu in balbezit. Berdys geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Ciocca de bal. Peschl verovert de bal door een tackle van achteren. Peschl probeert naar een medespeler te passen. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kahrs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrs geeft een lange en hoge pass. Jaschusch is nu in balbezit. Ciocca onderschept slim de pass. Peschl onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jaschusch is nu in balbezit. Mahlstedt speelt de bal door. Peschl is nu in balbezit. Peschl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 5:0

86e minuut.
Rodríguez Nebreda met een sublieme pass. Kokoszka heeft problemen om de bal te vangen. Jaschusch onderschept slim de pass. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 6:0

90e minuut.
Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Berdys probeert de bal met de borst te controleren. Mahlstedt probeert naar een medespeler te passen. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Baggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 40%, VfB Borussia Leipzig 60%.
Eintracht Kaktus - VfB Borussia Leipzig 6:0