Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase Eintracht Kaktus
an Tactiek 433 mit 6
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten outstanding
adequate Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Schaaf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valke komt het veld opgelopen. Schönewolf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahlstedt met een sublieme pass. Kahrs met een sublieme pass. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kahrs speelt de bal door. Jaschusch is nu in balbezit. Schönewolf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schönewolf krijgt een gele kaart. Schönewolf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Queck komt het veld opgelopen. Mahlstedt met een snel genomen vrije trap. Kahrs is nu in balbezit. Kahrs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kahrs met een sublieme pass. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch passt de bal zonder na te denken. Peschl is nu in balbezit. Peschl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Eintracht Kaktus 0:1

16e minuut.
Kahrs is nu in balbezit. Daubert verovert de bal door een tackle van achteren. Jaschusch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaschusch krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Picard passt de bal zonder na te denken. Fürst rent richting de bal. Fürst passt de bal zonder na te denken. Böger is nu in balbezit. Böger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kahrs is nu in balbezit. Kahrs passt de bal zonder na te denken. Conrad is nu in balbezit. Peschl onderschept slim de pass. Peschl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 54%, Eintracht Kaktus 46%.
Torpedo Torfnase - Eintracht Kaktus 0:1

47e minuut.
Queck geeft een lange en hoge pass. Valke heeft problemen om de bal te vangen. Fürst met een sublieme pass. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Kahrs de bal onder controle te krijgen. Kahrs passt de bal zonder na te denken. Queck rent richting de bal. Jaschusch verovert de bal door een tackle van achteren. Jaschusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Eintracht Kaktus 0:2

58e minuut.
Aldenrath neemt de hoekschop. Böger is nu in balbezit. Böger probeert naar een medespeler te passen. Picard rent richting de bal. Picard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Resech onderschept slim de pass. Resech passt de bal met de wreef. Fürst speelt de bal door. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pampel probeert naar een medespeler te passen. Fürst is nu in balbezit. Fürst speelt de bal door. Böger rent richting de bal. Böger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pommerenke verovert de bal door een tackle van achteren. Pommerenke met een sublieme pass. Kahrs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrs geeft een lange en hoge pass. Peschl kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 41%, Eintracht Kaktus 59%.
Torpedo Torfnase - Eintracht Kaktus 0:2