Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:53
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: SV Hemsen Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11509
SV Hemsen Mehlbacher Purgatorium
1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Prota passt de bal in één keer door. NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Otero probeert naar een medespeler te passen. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 1:0

6e minuut.
Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha is nu in balbezit. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Neuhaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 2:0

8e minuut.
Prota geeft een hoge lob. Daar is Tejkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Neuhaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otero neemt de hoekschop. Jacke is nu in balbezit. Franjinha rent richting de bal. Franjinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 3:0

10e minuut.
Jacke passt de bal zonder na te denken. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabatek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabatek krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kagels. Franjinha raakt geblesseerd tijdens het duel. Prota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Neuhaus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Mörtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero speelt de bal door. Tejkal rent richting de bal. Tejkal schiet op doel. Neuhaus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 4:0

16e minuut.
Prota kopt de bal weg. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal met de wreef. Franjinha rent richting de bal. Franjinha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Jacke met de inworp. Franjinha met een sublieme pass. NinNovoa geeft een lange en hoge pass. Tejkal krijgt zijn hoofd ertegen. Neuhaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Franjinha kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal met de wreef. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fernández de Mendiola geeft een hoge lob. Otero is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Franjinha rent richting de bal. Franjinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kagels geeft een hoge lob. Ahlwardt heeft problemen om de bal te vangen. NinNovoa speelt de bal door. Tejkal rent richting de bal. Tejkal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bá Long neemt vlug de vrije trap. Tejkal kopt de bal weg. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal schiet op doel. Neuhaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 5:0

31e minuut.
Jacke is nu in balbezit. Kabatek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacke raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabou komt het veld opgelopen. Vân Sơn komt het veld opgelopen. Sosin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tejkal maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neuhaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Ahland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franjinha is nu in balbezit. Franjinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 6:0

32e minuut.
Otero met een snelle inworp. NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Vân Sơn rent richting de bal. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha schiet op doel. Neuhaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mörtel rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero met een sublieme pass. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 7:0

38e minuut.
Jacke verovert de bal door een tackle van achteren. Franjinha rent richting de bal. Franjinha passt de bal in één keer door. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Backmann heeft problemen om de bal te vangen. Sosin verovert de bal door een tackle van achteren. Sosin geeft een hoge lob. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 13%, Mehlbacher Purgatorium 87%.
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 7:0

49e minuut.
Jacke is nu in balbezit. Jacke geeft een hoge lob. Daar is Damnitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ahland geeft de bal voor. Sosin kopt de bal weg. Franjinha is nu in balbezit. Franjinha schiet op doel. Ahland probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vân Sơn kopt de bal weg. Klungelig pakt Otero de bal. Otero speelt de bal door. Klungelig pakt Tejkal de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Neuhaus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
NinNovoa onderschept slim de pass. NinNovoa met een sublieme pass. Vân Sơn is nu in balbezit. Franjinha heeft problemen om de bal te vangen. Franjinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kabatek kopt de bal weg. Klungelig pakt Franjinha de bal. Franjinha passt de bal in één keer door. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vân Sơn kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero speelt de bal door. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 8:0

60e minuut.
Jacke rent richting de bal. Kabatek onderschept slim de pass. NinNovoa met een sublieme pass. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Nedbal komt het veld opgelopen. Salmenniemi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
NinNovoa met een sublieme pass. Tejkal heeft problemen om de bal te vangen. Franjinha rent richting de bal. Franjinha haalt uit met een fantastische trap. Neuhaus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 9:0

66e minuut.
Kiupel probeert naar een medespeler te passen. Ahlwardt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otero. Otero krijgt een gele kaart. Mörtel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wunder komt het veld opgelopen.

71e minuut.
NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Otero probeert naar een medespeler te passen. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Neuhaus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 10:0

76e minuut.
Franjinha probeert naar een medespeler te passen. NinNovoa rent richting de bal. NinNovoa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tejkal de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nedbal passt de bal zonder na te denken. Jacke rent richting de bal. Jacke passt de bal in één keer door. Franjinha rent richting de bal. Franjinha schiet op doel. Neuhaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Tejkal de bal. Wunder is nu in balbezit. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Neuhaus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 11:0

82e minuut.
Jacke rent richting de bal. Jacke passt de bal zonder na te denken. NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Franjinha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Infante komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante geeft de bal voor. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 12:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Damnitz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jacke neemt de hoekschop. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 13:0

89e minuut.
NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal schiet op doel. Damnitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 16%, Mehlbacher Purgatorium 84%.
SV Hemsen - Mehlbacher Purgatorium 14:0