Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P-Town Gamblers SG Ahnatal
532 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 34.6
redelijk Schieten zwak
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Mancera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Herler de bal. Peryt begaat een overtreding. Peryt krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Härtsfelder speelt de bal door. Ivankov is nu in balbezit. Nikodýmek begaat een overtreding. Nikodýmek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sarpei trapt de bal weg van het doel. Kagner is nu in balbezit. Kagner passt de bal in één keer door. Peryt met een sublieme pass. Tonner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Herler is nu in balbezit. Herler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maisberger de bal. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel. Sarpei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mancera is nu in balbezit. Mancera passt de bal zonder na te denken. Padineanu rent richting de bal. Maisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 56%, SG Ahnatal 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P-Town Gamblers - SG Ahnatal 0:0

51e minuut.
Bargdich kopt de bal weg. Mächler kan de bal niet met de borst controleren. Härtsfelder is nu in balbezit. Tonner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - SG Ahnatal 0:1

54e minuut.
Valencia rent richting de bal. Ivankov onderschept slim de pass. Ivankov passt de bal met de wreef. Maisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger haalt uit met een fantastische trap. Sarpei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kagner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herler. Kagner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikodýmek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pensel de bal. Tonner rent richting de bal. Tonner draait met de bal, schiet en ... Wandpflug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mancera is nu in balbezit. Kagner verovert de bal door een tackle van achteren. Kagner passt de bal met de wreef. Tonner rent richting de bal. Tonner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonner is nu in balbezit. Durst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durst krijgt een gele kaart. Tonner raakt geblesseerd tijdens het duel. Moyal komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nikodýmek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ivankov is nu in balbezit. Nikodýmek verovert de bal door een tackle van achteren. Nikodýmek probeert naar een medespeler te passen. Tonner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mancera passt de bal in één keer door. Daar is Moyal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyal geeft de bal voor. von Öhlinghaus heeft problemen om de bal te vangen. von Öhlinghaus draait met de bal, schiet en ... Wandpflug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Wandpflug speelt de bal door. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu passt de bal met de wreef. Maisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger draait met de bal, schiet en ... Sarpei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P-Town Gamblers - SG Ahnatal 1:1

86e minuut.
Padineanu passt de bal met de wreef. Sarpei met een sublieme pass. Peryt kopt de bal weg. von Öhlinghaus is nu in balbezit. von Öhlinghaus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Wandpflug trapt de bal weg. Härtsfelder kopt de bal weg. von Öhlinghaus rent richting de bal. von Öhlinghaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 54%, SG Ahnatal 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P-Town Gamblers - SG Ahnatal 1:1