Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda SG Ahnatal
neu Tactiek 433
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 34.8
solid Schieten poor
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Jahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahn passt de bal zonder na te denken. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 1:0

8e minuut.
Beck geeft de bal voor. Salles heeft problemen om de bal te vangen. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 2:0

12e minuut.
Butterworth is nu in balbezit. Butterworth geeft een lange en hoge pass. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 3:0

13e minuut.
Bagusch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patzer rent richting de bal. Bermúdez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez krijgt een gele kaart. Patzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beck neemt de penalty, wat een uithaal! Garcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 4:0

15e minuut.
Wucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorteil verovert de bal door een tackle van achteren. Vorteil probeert naar een medespeler te passen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Garcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Garcea probeert naar een medespeler te passen. Hanssen kopt de bal weg. Klungelig pakt Nachtfahrt de bal. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 5:0

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Garcea niet meer kan verder spelen. Sarpei komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bagusch met een snelle inworp. Nachtfahrt is nu in balbezit. Hanssen verovert de bal door een tackle van achteren. Bagusch onderschept slim de pass. Bagusch geeft de bal voor. Sarpei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Härtsfelder rent richting de bal. Härtsfelder passt de bal zonder na te denken. Tonner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonner draait met de bal, schiet en ... Gäßler bokst de bal weg.

26e minuut.
Beck rent richting de bal. Patzer is nu in balbezit. Beck rent richting de bal. Beck schiet op doel. Sarpei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 6:0

31e minuut.
Nachtfahrt rent richting de bal. Nachtfahrt geeft een hoge lob. Patzer kopt de bal weg. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vorteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch passt de bal zonder na te denken. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 7:0

39e minuut.
Wucher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peryt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 37%, SG Ahnatal 63%.
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 7:0

47e minuut.
Tiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiefel geeft een hoge lob. Patzer rent richting de bal. Daar is Patzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nikodýmek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jahn. Nikodýmek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moyal komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jahn met een sublieme pass. Butterworth rent richting de bal. Patzer onderschept slim de pass. Patzer draait met de bal, schiet en ... Sarpei probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagusch de bal. Bagusch passt de bal in één keer door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Sarpei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 8:0

68e minuut.
von Öhlinghaus komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfahrt onderschept slim de pass. Nachtfahrt passt de bal zonder na te denken. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 9:0

70e minuut.
Kagner komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck probeert naar een medespeler te passen. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 10:0

80e minuut.
Tiefel is nu in balbezit. Tiefel geeft een hoge lob. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... Sarpei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 11:0

83e minuut.
Nachtfahrt heeft problemen om de bal te vangen. Patzer rent richting de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Patzer de bal. Patzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beck rent richting de bal. Beck geeft de bal voor. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Sarpei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Jahn probeert naar een medespeler te passen. Beck rent richting de bal. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 36%, SG Ahnatal 64%.
schwarz gelb pfaffroda - SG Ahnatal 11:0