Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meerkat 07 FC Hans
Standard Tactiek Schadenfreude
55% Balbezit 45%
6% Spel op eigen helft 94%
71 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21.7
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Furnea probeert de bal aan de voet te houden. Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov probeert naar een medespeler te passen. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg.

5e minuut.
Węgrzynowski met een sublieme pass. Daar is Annunziata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furnea speelt de bal door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 1:0

7e minuut.
Barczyk geeft de bal voor. Węgrzynowski kopt de bal weg. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 2:0

8e minuut.
Póta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nusser komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
García de la Calle kopt de bal weg. Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov speelt de bal door. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 3:0

12e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert García de la Calle de bal onder controle te krijgen. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 4:0

14e minuut.
Sivilia kopt de bal weg. Riigov is nu in balbezit. Riigov probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
García de la Calle is nu in balbezit. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle onderschept slim de pass. García de la Calle schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Owczarek geeft een lange en hoge pass. Węgrzynowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Furnea kopt de bal weg. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 5:0

21e minuut.
Riigov is nu in balbezit. Riigov probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 6:0

25e minuut.
Węgrzynowski rent richting de bal. Furnea is nu in balbezit. Nusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Węgrzynowski zal de hoekschop nemen. Furnea heeft problemen om de bal te vangen. Furnea haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 7:0

27e minuut.
Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot geeft een hoge lob. Bursch kopt de bal weg. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg.

29e minuut.
Nusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea onderschept slim de pass. Furnea speelt de bal door. Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 8:0

31e minuut.
Kalender rent richting de bal. Kalender probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 9:0

32e minuut.
Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 10:0

34e minuut.
Klungelig pakt Torre de bal. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea speelt de bal door. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is García de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 11:0

37e minuut.
Sivilia kopt de bal weg. Daar is Węgrzynowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 12:0

39e minuut.
Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Riigov is nu in balbezit. Riigov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Furnea probeert naar een medespeler te passen. Riigov is nu in balbezit. Riigov met een sublieme pass. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nusser rent richting de bal. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert García de la Calle de bal onder controle te krijgen. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 13:0

44e minuut.
Daar is Annunziata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft de bal voor. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riigov is nu in balbezit. Riigov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 14:0

44e minuut.
Usme probeert naar een medespeler te passen. Nusser is nu in balbezit. Nusser met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Węgrzynowski zal de hoekschop nemen. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Riigov de bal. Riigov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 8%, FC Hans 92%.
FC Meerkat 07 - FC Hans 15:0

47e minuut.
Bursch probeert naar een medespeler te passen. Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov met een sublieme pass. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Usme passt de bal met de wreef. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Węgrzynowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furnea kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riigov is nu in balbezit. Riigov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursch verovert de bal door een tackle van achteren. Bursch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riigov de bal. Riigov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Furnea rent richting de bal. Furnea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 16:0

52e minuut.
Bursch probeert de bal aan de voet te houden. Furnea is nu in balbezit. Furnea speelt de bal door. Daar is García de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Riigov de bal. Riigov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski geeft een hoge lob. García de la Calle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 17:0

55e minuut.
Furnea rent richting de bal. Furnea speelt de bal door. Sivilia met een sublieme pass. Riigov heeft problemen om de bal te vangen. Riigov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Baracca rent richting de bal. Baracca geeft de bal voor. Usme kopt de bal weg. Riigov rent richting de bal. Riigov haalt uit met een fantastische trap. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt García de la Calle de bal. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 18:0

60e minuut.
Daar is Annunziata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea onderschept slim de pass. Furnea haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Yepremyan komt het veld opgelopen. Tandori komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Yepremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepremyan passt de bal met de wreef. Torre speelt de bal door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg. Tandori heeft problemen om de bal te vangen. Tandori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 19:0

63e minuut.
Baracca met een sublieme pass. Annunziata heeft problemen om de bal te vangen. Nusser is nu in balbezit. Yepremyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yepremyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 20:0

67e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Bursch kopt de bal weg. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rabiński trapt de bal weg. Sivilia kopt de bal weg. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Yepremyan is nu in balbezit. Yepremyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bursch met een sublieme pass. Yepremyan probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rabiński trapt de bal weg van het doel. Bursch kopt de bal weg. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Tandori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 21:0

71e minuut.
Baracca geeft de bal voor. Tandori kopt de bal weg. Klungelig pakt García de la Calle de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 22:0

73e minuut.
Furnea rent richting de bal. Furnea probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 23:0

76e minuut.
Sivilia speelt de bal door. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 24:0

78e minuut.
Daar is García de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 25:0

79e minuut.
Usme met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yepremyan met de inworp. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori schiet op doel. Klungelig pakt Owczarek de bal. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Himbrecht met een sublieme pass. Sivilia met een sublieme pass. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yepremyan geeft een lange en hoge pass. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 26:0

83e minuut.
Tandori rent richting de bal. Tandori probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 27:0

85e minuut.
Torre kopt de bal weg. García de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Yepremyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yepremyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nusser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frei komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Usme heeft problemen om de bal te vangen. Furnea speelt de bal door. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek onderschept slim de pass. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - FC Hans 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 4%, FC Hans 96%.
FC Meerkat 07 - FC Hans 28:0