Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda Snaketeam
neu Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


9e minuut.
Klewer kopt de bal weg. Pepic is nu in balbezit. Pepic passt de bal in één keer door. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 1:0

15e minuut.
Nachtfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtfahrt geeft de bal voor. Daar is Pepic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepic passt de bal zonder na te denken. Bagusch met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Pepic de bal. Nachtfahrt rent richting de bal. Pepic rent richting de bal. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rudschuck speelt de bal door. Jahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pepic de bal. Pepic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Nachtfahrt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ştrulă komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Imbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă met een sublieme pass. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Imbacher is nu in balbezit. Hauff onderschept slim de pass. Hauff probeert naar een medespeler te passen. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic haalt uit met een fantastische trap. Wein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tempsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 2:0

27e minuut.
Bagusch is nu in balbezit. Bagusch geeft de bal voor. Gundelach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel. Wein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Imbacher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jahn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ştrulă verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrulă geeft de bal voor. Pepic is nu in balbezit. Beck is nu in balbezit. Beck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klewer geeft een hoge lob. Daar is Beck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempsky is nu in balbezit. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klos geeft een lange en hoge pass. Jahn heeft problemen om de bal te vangen. Jahn passt de bal in één keer door. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 20%, Snaketeam 80%.
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 2:0

53e minuut.
Beck rent richting de bal. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch met een sublieme pass. Pepic rent richting de bal. Pepic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 3:0

56e minuut.
Tempsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck probeert naar een medespeler te passen. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 4:0

57e minuut.
Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck passt de bal zonder na te denken. Pepic is nu in balbezit. Pepic draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Ştrulă passt de bal zonder na te denken. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch geeft de bal voor. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 5:0

65e minuut.
Tiefel geeft een lange en hoge pass. Beck kopt de bal weg. Ştrulă is nu in balbezit. Jahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tiefel geeft de bal voor. Klungelig pakt Beck de bal. Bagusch is nu in balbezit. Bagusch geeft een hoge lob. Beck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 6:0

76e minuut.
Klewer geeft een lange en hoge pass. Pepic kopt de bal weg. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel. Wein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 7:0

80e minuut.
Jahn is nu in balbezit. Jahn passt de bal zonder na te denken. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klos geeft de bal voor. Beck kopt de bal weg. Pepic is nu in balbezit. Pepic haalt uit met een fantastische trap. Wein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 8:0

87e minuut.
Landeck heeft problemen om de bal te vangen. Beck rent richting de bal. Beck passt de bal zonder na te denken. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Beck de bal. Pepic is nu in balbezit. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap. Wein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 8%, Snaketeam 92%.
schwarz gelb pfaffroda - Snaketeam 9:0