Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talentschmiede Bodensee FSV Erlangen 2024
TB2go Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten zwak
matig Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Bahl probeert naar een medespeler te passen. Moustakkas rent richting de bal. Moustakkas passt de bal zonder na te denken. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Urban is nu in balbezit. Urban geeft een lange en hoge pass. Dirks probeert de bal met de borst te controleren. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 1:0

4e minuut.
Tekin speelt de bal door. Bahl rent richting de bal. Vindigas begaat een overtreding. Vindigas krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Urban passt de bal in één keer door. Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski passt de bal in één keer door. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pachtmann speelt de bal door. Dimofte kopt de bal weg. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bahnmüller rent richting de bal. Bahnmüller probeert naar een medespeler te passen. Vindigas rent richting de bal. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vetter rent richting de bal. Tuấn Khanh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khanh speelt de bal door. Vindigas rent richting de bal. Vindigas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 2:0

18e minuut.
Wiechowski onderschept slim de pass. Wiechowski probeert naar een medespeler te passen. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 3:0

20e minuut.
Wiechowski rent richting de bal. Dimofte geeft de bal voor. Vindigas probeert de bal met de borst te controleren. Vindigas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 4:0

32e minuut.
Dimofte geeft de bal voor. Dirks kopt de bal weg. Scheller heeft problemen om de bal te vangen. Vindigas rent richting de bal. Vindigas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kľučka geeft een lange en hoge pass. Dimofte rent richting de bal. Dimofte geeft de bal voor. Vindigas rent richting de bal. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wiechowski draait met de bal, schiet en ... Weißbecker kopt de bal weg. Zenger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 5:0

40e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte geeft een hoge lob. Daar is Weißbecker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte geeft een hoge lob. Vindigas rent richting de bal. Vindigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 6:0

45e minuut.
Doeltrap. Mattos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talentschmiede Bodensee 36%, FSV Erlangen 2024 64%.
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 6:0

47e minuut.
Weißbecker trapt de bal weg van het doel. Mattos kopt de bal weg. Wiechowski rent richting de bal. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bahl rent richting de bal. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte passt de bal in één keer door. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Keuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos onderschept slim de pass. Mattos speelt de bal door. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 7:0

65e minuut.
Pachtmann met een harde bal richting middenveld. Daar is Mattos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattos met een sublieme pass. Vindigas rent richting de bal. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wiechowski is nu in balbezit. Zenger is nu in balbezit. Wiechowski onderschept slim de pass. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 8:0

73e minuut.
Zenger probeert naar een medespeler te passen. Mattos rent richting de bal. Mattos met een sublieme pass. Vindigas heeft problemen om de bal te vangen. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh geeft een hoge lob. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas schiet op doel. Pachtmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 9:0

78e minuut.
Dimofte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Backofen komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Keuler probeert de bal met de borst te controleren. Wiechowski onderschept slim de pass. Wiechowski speelt de bal door. Vindigas rent richting de bal. Vindigas haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Wiechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mattos de bal. Mattos geeft de bal voor. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bahnmüller kopt de bal weg. Klungelig pakt Zenger de bal. Backofen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vindigas de bal. Vindigas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Backofen met een snelle inworp. Klungelig pakt Wiechowski de bal. Zenger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiechowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiechowski met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talentschmiede Bodensee 13%, FSV Erlangen 2024 87%.
Talentschmiede Bodensee - FSV Erlangen 2024 9:0