Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnstadt Sickboys FC.Hurra
offensiv Tactiek ABS
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Khoualed met een sublieme pass. Iloniak rent richting de bal. Iloniak passt de bal in één keer door. Mazet is nu in balbezit. Mazet schiet op doel. Uneken bokst de bal weg.

20e minuut.
Fahr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hutchison komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kędra kopt de bal weg. Khoualed met een sublieme pass. Iloniak probeert naar een medespeler te passen. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Guajajara speelt de bal door. Dejnowicz probeert de bal met de borst te controleren. Truchseß speelt de bal door. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dom verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazerath kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 1:0

40e minuut.
Uneken met een sublieme pass. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich passt de bal zonder na te denken. Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dejnowicz geeft de bal voor. Mazet kopt de bal weg. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Czagala rent richting de bal. Czagala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 58%, FC.Hurra 42%.
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 1:0

50e minuut.
Wrehde geeft een hoge lob. Dejnowicz kopt de bal weg. Schulze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazet is nu in balbezit. Mazet draait met de bal, schiet en ... Uneken bokst de bal weg.

65e minuut.
Hutchison met een snelle inworp. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz begaat een overtreding. Mazerath raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Hutchison rent richting de bal. Merson speelt de bal door. Giegerich rent richting de bal. Giegerich draait met de bal, schiet en ... Lauck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 2:0

72e minuut.
Truchseß kopt de bal weg. Dom rent richting de bal. Dom speelt de bal door. Giegerich rent richting de bal. Giegerich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Truchseß bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchseß passt de bal zonder na te denken. Dom rent richting de bal. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dejnowicz rent richting de bal. Truchseß onderschept slim de pass. Truchseß geeft een hoge lob. Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. Truchseß verovert de bal door een tackle van achteren. Truchseß geeft een lange en hoge pass. Dom is nu in balbezit. Dom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lenaert probeert naar een medespeler te passen. Czagala is nu in balbezit. Lenaert speelt de bal door. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 2:1

90e minuut.
Khoualed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urueña is nu in balbezit. Urueña geeft de bal voor. Giegerich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giegerich draait met de bal, schiet en ... Lauck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazerath krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 51%, FC.Hurra 49%.
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 2:1