Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Arnstadt Sickboys
3456 Tactiek offensiv
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 54.8
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Rose geeft een hoge lob. Jireček heeft problemen om de bal te vangen. Jireček speelt de bal door. Szepesi rent richting de bal. Szepesi haalt uit met een fantastische trap. Uneken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Urueña geeft een hoge lob. Dom is nu in balbezit. Dom geeft een lange en hoge pass. Mazerath rent richting de bal. Mazerath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kałuziński passt de bal met de wreef. Jireček is nu in balbezit. Rose maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rose naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Jireček met een sublieme pass. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kałuziński neemt de penalty, wat een uithaal! Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wrehde geeft de bal voor. Inworp. Salomon met de inworp. Jireček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček draait met de bal, schiet en ... Uneken bokst de bal weg.

34e minuut.
Jireček speelt de bal door. Szepesi rent richting de bal. Szepesi passt de bal zonder na te denken. Popovich rent richting de bal. Popovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 48%, Arnstadt Sickboys 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zocco moves 1848 - Arnstadt Sickboys 0:0

46e minuut.
Ilhan komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Giegerich kopt de bal weg. Jireček rent richting de bal. Jireček passt de bal in één keer door. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi haalt uit met een fantastische trap. Uneken bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 50%, Arnstadt Sickboys 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zocco moves 1848 - Arnstadt Sickboys 0:0