Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:55
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Silver 47 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9160
Silver 47 Maxiorki123
Slabi protivnik Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 48.6
excellent Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Mosquito kopt de bal weg. Roşu geeft de bal voor. Rduch kopt de bal weg. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Langfinger trapt de bal weg van het doel. Novellis kopt de bal weg. Daar is Ehret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehret met een sublieme pass. Sanson rent richting de bal. Takó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Badmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Novellis is nu in balbezit. Badmann rent richting de bal. Badmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Novellis de bal onder controle te krijgen. Takó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Koller onderschept slim de pass. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer speelt de bal door. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zahariev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yañez komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Klank rent richting de bal. Klank speelt de bal door. Qasim is nu in balbezit. Badmann onderschept slim de pass. Badmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mosquito passt de bal met de wreef. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch passt de bal met de wreef. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel. Fechner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Hajduczek komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rduch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hajduczek de bal onder controle te krijgen. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Maxiorki123 0:1

45e minuut.
Crescenzo geeft een hoge lob. Daar is Óttarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Fechner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Maxiorki123 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 53%, Maxiorki123 47%.
Silver 47 - Maxiorki123 0:2

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rduch stond buitenspel. Memering komt het veld opgelopen. Ecos Falsos komt het veld opgelopen. Óttarsson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ... Takó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Qasim rent richting de bal. Qasim geeft een hoge lob. Yañez geeft een hoge lob. Ecos Falsos springt en kopt de bal. Takó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Maxiorki123 1:2

56e minuut.
Sanson met een snelle inworp. Klank is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hajduczek ... Strafschop! Klank roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Klank kan niet meer verder spelen. Abreu komt het veld opgelopen. Memering kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Takó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silver 47 - Maxiorki123 2:2

58e minuut.
Kiprusoff rent richting de bal. Kiprusoff passt de bal met de wreef. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pardilha passt de bal met de wreef. Daar is Ecos Falsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu begaat een overtreding. Roşu krijgt een gele kaart. Ecos Falsos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Granel Martínez met een snel genomen vrije trap. Memering krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mosquito verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo passt de bal in één keer door. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Fechner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ehret kopt de bal weg. Kiprusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprusoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ecos Falsos de bal. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. Takó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pardilha met de inworp. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos onderschept slim de pass. Ecos Falsos schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Yañez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hajduczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pardilha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crescenzo. Pardilha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiprusoff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weitner heeft problemen om de bal te vangen. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos schiet op doel. Takó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pardilha is nu in balbezit. Kiprusoff speelt de bal door. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ... Takó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ecos Falsos heeft problemen om de bal te vangen. Ecos Falsos passt de bal zonder na te denken. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Maxiorki123 3:2

86e minuut.
Pardilha is nu in balbezit. Ehret verovert de bal door een tackle van achteren. Ehret passt de bal in één keer door. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pardilha is nu in balbezit. Pardilha passt de bal met de wreef. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Maxiorki123 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 46%, Maxiorki123 54%.
Silver 47 - Maxiorki123 4:2