Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnstadt Sickboys Numan_cia
offensiv Tactiek 7c
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Inworp. Rommel met een snelle inworp. Alevras speelt de bal door. Lieten rent richting de bal. Lieten draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Colognesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rose komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Stafiera passt de bal zonder na te denken. Wrehde verovert de bal door een tackle van achteren. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi haalt uit met een fantastische trap. Rose probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 0:1

29e minuut.
Mazerath passt de bal met de wreef. Majewski is nu in balbezit. Addesso rent richting de bal. Fahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. López Sendino komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Urueña speelt de bal door. Dom rent richting de bal. Dom probeert naar een medespeler te passen. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Kuresson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 68%, Numan_cia 32%.
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 0:1

46e minuut.
Stafiera onderschept slim de pass. Stafiera met een sublieme pass. Acer probeert naar een medespeler te passen. Messi is nu in balbezit. Messi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Addesso kopt de bal weg. López Sendino rent richting de bal. López Sendino speelt de bal door. Messi rent richting de bal. Messi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 0:2

61e minuut.
Messi is nu in balbezit. Inworp. Alevras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messi met een sublieme pass. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alevras zal de hoekschop nemen. Daar is Messi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dom kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Majewski begaat een overtreding. Majewski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Acer probeert naar een medespeler te passen. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alevras is nu in balbezit. Alevras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Truchseß probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benteli geeft een lange en hoge pass. Messi is nu in balbezit. Messi schiet op doel. Uneken bokst de bal weg.

74e minuut.
López Sendino passt de bal met de wreef. Alevras bereikt de bal nog maar net als eerste. Alevras passt de bal zonder na te denken. Messi is nu in balbezit. Messi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Moya rent richting de bal. Lieten verovert de bal door een tackle van achteren. Urueña maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Urueña moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urueña schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lieten raakt geblesseerd tijdens het duel. Lieten komt bij de bal en schiet. Uneken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 0:3

78e minuut.
Rodríguez Cabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Dom rent richting de bal. Majewski is nu in balbezit. Majewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Truchseß is nu in balbezit. Truchseß passt de bal met de wreef. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 1:3

89e minuut.
Mazerath rent richting de bal. Majewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acer. Acer krijgt een gele kaart. Majewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Majewski kan niet meer verder spelen. Schulze komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mazerath neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kuresson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 62%, Numan_cia 38%.
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 2:3